Ana içeriğe atla
7 Ocak 2011 tarihinde Ufoloji3R27O2C tarafından gönderildi

Şeytanın fotoğrafını yayınladı!

Samsun'da emekli müftü yazdığı kitabında dünyada ilk defa cep telefonu kamerasıyla tesadüfen bir içkili eğlencede görüntülenmiş şeytanın fotoğrafını yayınladı.

Dini ve ilmi açıdan ruhani alanda 1980'den bu yana araştırmalar yapan eski müftü Muharrem Çavuşoğlu, 'Dini ve İlmi Açıdan Gizli İlimler ve Sırlar Alemi' başlığıyla ilk kitabını 2004 yılında yayımladı. 2005 yılında yayın evini işleten Çavuşoğlu'nun, öğretmen arkadaşı yanına gelerek Samsun'da şehir merkezinde bir işletmenin bahçesinde arkadaşları ile alkollü sohbet yaptıkları sırada cep telefonu ile fotoğraf çekildiğini, bu fotoğrafın arkasında ağacın üzerinde tanımlayamadıkları şekil gördüklerini bildirdi.
 
Emekli müftü olması ve bu alanda kitabının bulunması nedeniyle kendisine yapılan başvuruyu değerlendiren Çavuşoğlu, fotoğrafı incelemek üzere aldı. Yaptığı araştırmada iddiaya göre o şeklin 'heffaf' olarak tabir edilen şeytan olduğunu tespit etti. 2010 yılına kadar konuyu açıklamayan ve insanlara bu tür varlıklarında olduğunu katlamak için kitabının beşinci baskısında yer verdi. Fotoğrafın orijinal ve şahitlerinin halen hayatta olduğu belirten Emekli Müftü Çavuşoğlu, kendisinin de hayrete düştüğü bu fotoğrafı izinle yayınladığını, insanların ruhani dünyaya inanması için en büyük kanıt olduğunu belirtti.

İŞTE O GÖRÜNTÜ

Yayın evinde bulunduğu sırada öğretmen arkadaşının yanına gelerek fotoğrafı gösterdiği, kendisinin ise incelemeye aldığı bilgisini veren Müftü Çavuşoğlu, "Uzun yıllar bu konuda çalışmalar yaptım. İncelememde ağaç üzerinde bulunan varlığın heffaf şeytanı olduğunu belirledim. Bu şeytan içki içen ve kumar oynayanların yanında bulunur, onları kızdırır veya azdırır. Cinler ve şeytanlar zaman zaman fotoğrafta olduğu gibi hayali bir ortam içerisinde göstermek istemiştir. Yaptığım inceleme ve araştırmada tespitlerimin doğru olduğunu ortaya koydum. Kitaba yoğun ilgi var. İlerleyen teknolojiye yenik düşen bu cinler ve şeytanlar çok hızlı hareket etmelerine rağmen gelişen teknolojiye yakalanmaktadırlar. Yakın zamanda teknoloji sayesinde onların frekanslarına da ulaşabileceğimiz sanıyorum. Bu tür varlıkların yok olduğu iddia edenler Samsun'da çekilen bu fotoğrafı incelesin" dedi.
 
Çavuşoğlu, kitabında 9 ayrı konuyu incelediğini, önemli bilgilerin yer aldığını da sözlerine ekledi.
devil,secret,science,picture,image,photo
DAHA ÖNCEDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
Müftünü gerçek sanarak kitabına koyduğu bu resimler internette daha öncede çeşitli haerelere konu olmuştu. Yeni Şafak muhabiri Ali Murat Güven'in yaptığı haber bu konuya örnek gösterilebilir.
 
Efsane Cin enselendi
Yeni Şafak muhabiri Ali Murat Güven, ilk kez gündeme geldiği 1990'lı yılların ortalarından itibaren Japonya'dan ABD'ye dek bir çok ülkedeki yüzlerce dergide, gazetede, televizyon kanalında ve internet sitesinde hararetli tartışmalara konu olan, hakkında sayısız öyküler türetilip gerçek olduğuna ilişkin âlimlerce fetvâlar dahi verilen efsanevî "cin fotoğrafı"nın foyasını meydana çıkardı.
 
Ünü dünyayı saran "Cin fotoğrafı"nın izini Suudi Arabistan'dan İngiltere'ye dek tam altı ay boyunca süren Güven, olay fotoğrafa kaynaklık eden makete İngiltere'nin Somerset bölgesindeki bir mağarada ulaştı.

Cheddar kasabasında bulunan "Crystal Quest" adlı turistik mağara, bölgeye gelen ziyaretçileri eğlendirmek amacıyla yapılmış bu tür cin ve peri maketleriyle dolu!
 
NOT: İki resimdeki şeklin oturuşlarına dikkat edin...
devil,secret,science,picture,image,photo
devil,secret,science,picture,image,photo

Yorumlar

bu haberi yıllardır defaalrca verdiler zaten , gerçek olmasını bence ummayın eğerki 3 harfliler musalalt olursa kurtulmasıda kolay olmuyor onuda yazayım buraya bir ara hiç uyuyamazdım neyseki bir hoca muska yazdı yatmadan 3 felak 3 nas 3 ayetel kürsü ve la yunus peygamberin dua sını okuıyorumda gelmiyoalar kara basan yaşayan çok iyi bilir !!!ne haber nede merak edilmemesi gereken bir konu düşünmesi bile yetiyor gelmelerine hassas bir durum sonra haberimde yok du demeyin !!!!!!şaka değil yazdıklarım , her gece her gece kırmızı gözlü bir varlığuın seni ateşler içinde kokutarak uyandırması ve gece sesler duymayı kimseye tavsiye etmem !!!1

Sn jackal Geçmiş olsun:((yazı tarzınızdan anladığım kadarıyla biraz telaşlı ve acelecisiniz sanırım...içinizde hep bir koşuşturma yaşıyorsunuz gibime geldi:)buda sizi hassas yapabilir...size tavsiyede bulunmak haddim olmadığı için sadece geçmiş olsun diyeceğim:)

ayrıca şeytan sadece ateşden yaratılan şeytan manasında olmuyor , şeytan ve soyundan gelen varlıklar 3 harfliler oluyor bende bir zamanlar hiç inanmaz alay eder dalgamı geçerdim ama insanın başına gelince o zaman anlıyorsunuz anyayı konyayı ...şimdilerde dua etmeden asla yatmam , yatamam . bunlar biraz da inançla ilgili . o resim belki sahte yada değil ama gerçek olan bir takım şeyler var

bende teşekkür ettiğimi bildirir sandığınızdan çok daha hassas olduğumu sırf yazdıklarımdan anlayan ama içsel manada da alay edebilecek konular ve kişiler aradığınızın farkında olduğumu bildirmek isterim sizi eleştirme haddine bende sahip değilim

Sn jackal8888 sizinle alay etmek gibi bir niyetim olamaz...böyle düşünmeniz beni üzdü:(bu tarz olaylar sandığımızdan daha fazla kişinin başına geliyor...benim başıma gelmediğini nereden biliyorsunuz?sadece samimiyetinize güvendiğim için yorum yapmıştım.hassas olmak sandığınız gibi kötü anlam içermiyor...burada sizi diğer insanlardan neyin ayırt ettiğini ve bunları neden yaşamış olabileceğinizi ifade etmek için bu kelimeyi sarf ettim...anlatamamışım sizi kırdıysam özürdilerim...iyi günler saygılar

sn jackal. kardesim beni yanlis anlama ama senin bu durumun biraz vahim. sen kafayi biraz bozmussun. Karabasan dedigin sey bana ayda 1 gelir. ama karabasan denilen sey uyuku ile uyaniklik arasinda yasanan travmadir.cok stressli isen (ki yazdiklarindan oyle gozukuyorsun) boyle seyler yasayabilirsin.. veya az uyumak da buna bir sebepdir. eskiden karabasan olayi ile bizi de kandirirlardi, olayi yasadigimda korkudan napacagimi bilmezdim. simdi ise karabasan yasadigimda, rahat bir sekilde gecmesini beklerim ve hersey yolunda gidiyor. afedersin ama seni gelip biri basmiyor.. Insan inandigi seyi gorur.. Korkunda onlari bir o kadar gercek ve yasanir yapar.. Cevrendeki herseyi aslinda dusunce gucunle yaratiyorsun. %100 Dusunce Gucu adli kitabi tavsiye ederim sana.. Umarim bu yazdiklarimla beni yanlis anlamamissindir.  .. birak bu dualari mualari falan.  onemli olan sensin.. korkularin her zaman basina gelecek. sen kendini ferah tut..