Ana içeriğe atla
6 Ocak 2011 tarihinde Mehmetcyp tarafından gönderildi

Spirutel Uyanis Hakkinda 10 isaret!!

Internette buldugum bir video da spirutel uyanisin 10 isareti yer aliyor. Sizler icin ingilizceden turkceye cevirdim

1- Uyuku duzenleriniz veya saatleriniz degisiyor, rahatsiz ama bir o kadarda enerjik hissediyorsunuz. Merak edmeyin ve buna alisin , vucudunuz zamanla bu duruma adapte olacak.

2- Titresimler , urpertiler, kafa derisi uzerinde urpertiler ,basinizin ustunde yogunluk hissi.. Guzel ve ilahi ve yaratici dusunce flaşlari. Bas ve kulaklarda titresimler. Merak edmeyin bu bas uzerindeki chakranin acilimi ve ilahi enerjinin dagilimidir.

3- Aniden sebepsiz yere hissedilen duygu dalgalari, uzgun hissetme , yanliz hissetme , sinir hali ve mutluluk.Bu durum kalp chakrasindaki bloke edilmis duygularin aciga cikmasidir.Bu duygulari sevgiyle hissedin..

4- Eski problem ve olaylar ger geliyor veya onlari animsiyorsunuz ve kaybetmis hissediyorsunuz. Fakat siz hicbir zaman kaybetmediniz, sorunlarla yuzlesin ve mutlaka onlari yenin.

5- Fiziksel gorunumunuz degisebilir, beslenme aliskanliginiz daha saglikli hale gelebilir.Tum bedeniniz ve zihniniz degisiyor. Eski sorunlarla yuzlesdikce bu degisim cok daha erken tamamlanacak.Mutlak sevgi ile bir oldugunuz surece yukseleceksiniz.

6- Hislerinizin hassasligi yukseliyor. Altinci hissiniz acilip kuvvetleniyor ve kurnaz enerjileri daha iyi hissedebiliyorsunuz.Gozunuzu oynatirken kenarlarda parlayan isik gorebilirsiniz , golgeler gorebilirsiniz, enerji toplari vs..Kulaginizda viziltilar , adinizin cagirildigini duyma, birinin size yaklasmakta oldugu hissi.. Bu sizin ruhunuzun ve rehberinizin isaretidir.Sakin korkmayin, ve her zaman ruhunuzla bir olmak icin pratik yapin.

7- Dunyaya olan bakis aciniz degisiyor, dunyayi daha farkli gozlerle goruyorsunuz. Herseyle sevgi dolu hissediyorsunuz.Kotu bir gun gecirseniz bile sevgi dolu ve merhametli olun.Farkindaliginiz gelisdigi surece kendinize ince olun..

8- Sizi sinirlayan ve sahip oldugunuz tum kotu aliskanliklari yenmek icin daha fazla arzulusunuz.Cesaretli bir sekilde bunlari yapin ve eskiyi temizleyip yeni bir sayfa acin.

9- Size konusulan etkileyici bilgileri daha fazla onemser hale geleceksiniz. Farkindaliginiz filizlendikce , bu bilgilerin size olan onemi de artacak.

10- Senkronize daha hizli ilerliyor.Arkadasliklar , mitingler, sayilar , resimler.. Dogru yolda oldugunuz surece bu rastlantilarin limiti yok. Bunlarin arkasindaki mesaji hissetmeye calisin ve onsezilerinize guvenin.

ve unutmayin , yanliz degilsiniz.

Bu alintidir. Youtube da olan linki size veriyorum... http://www.youtube.com/watch?v=txTsbeuY5gM

Simdi soyleyin bakalim. Kacimizda bu degisikler oluyor ? Oluyorsa hangileri oluyor ?

saygilar...

 

Yorumlar

Bu durum 2012 ile ilgili cogu teoriyle bagdasiyor.. Foton kusagindaki Yeni Insanin Dogumu ile ilgili. Mayalarin takviminin 2012 yilinda sonlanmasi ile yeni cagin baslamasi ile ilgili.. Baska bir yerde okudugum yazida "2011 yilinda titresim oyle yukselecekki insanlik icten ice panigi sezecek" diyordu. Sayin jackal, bana sordugunuz soruda bu durumun nereye gittigini sordunuz .. Sanirim bu durum 2012 yilina kadar gittikce guclenen foton enerjisinin isaretleri. Foton kusagi olayi bunu zaten destekliyor. Gerek DNA daki degisiklik , gerekse bilinc yukselmesi.. Bana gore bu 10 isaretten en az 5`ini bende bir sekilde yasiyorum hissediyorum. Ozellikle uyuku duzenleri... Baska bir yerde okudugum yaziya dayanarak 11. isareti de ben ekleyim. Bunu daha once biliyordum ve bu videoda izleycegimi umuyordum ama yok. 2008`den beridir zamanin hizlandigi hissi.. Bu his tanidigim herkesde var! gercekten var! ama insanlar bunu iclerinden " Yasim ilerliyor belki ondan " diye yorumluyorlar. Herkesin yasi ilerliyor ama bunu her yastan insan soyluyor. Ve zaten sanirim Uyuku duzenlerinin degismesi olayi bunla ilgili..yorumlarinizi bekliyorum

saygilar..

değerli arkadaşlar

 2012 bir son değil döngüdür maya takvimine göre ..sanırım yukarıdaki maddelerde bu döngü ile başlayacak olan ve foton kuşağına girmemiz sonrasında olması beklenen değişimlerin başlangıçları kastdiliyor sanırım ancak şunu bilmenizi isterimki

bu süreç 26000 yılda bir olduğuna göre daha foton kuşağına girmeden hatta girsek bile 26000 yıllık bir süreci kapsayacağı iddia edilen ve o sureye yayılacak olan bu değişimlerin hemen ilk günden olacağını hiç sanmıyorum. bunlar zamana ve belli bir sürece yayılarak olacaktır eğer olacaksa. o nedenle panik yok :)

 

ikincisi bu belirtileri yaşayan arkadaşları için  ;

"eklediğiniz son madde dahil toplam 7 tanesine evet diyebilirim. ancak bu uyanış yada başka birşeyle mi alakalı yoksa stres düşünce fazlalığı gibi etkenlerle mi alakalı bilmiyorum." sn deepblue7   ninde dediğine katılmakla birlikte , çoğunun çevresel etmenlerden kaynaklandığını düşünmekteyim.

 

saygılar.

arkadaş paylaşım diye ben buna derim... çok teşekkür ederim. evet bunların çoğu bende de var tepe çakram haricinde birçoğunu yaşıyorum. arkadaşlar stressin kaynağı karmanız olabilir, gelirken aldığınız programlar yaşadığınız stressin cevabı olabilir ama olmaya da bilir :D. çünkü buna etken onlarca sebep varıdr. belki ne karma ne programdır. artık birçok şeyi geride bırakmış ve uyanmaya hazır hale gelmiş bilinçlersinizdir, ama sizi kuşatan çevresel koşullara öyle bağlanmışsınızdır ki sizi bunlardan uzaklaştırmak için bir dizi senaryo yaşatıyordur. gerçekten bir stressin kaynağına sadece kişinin kendisi inebilir. çünkü rabtan ve onun görevlilerinden başka kimse bunu bilemez... son olarak karma çok basit ama çok geniş bir olgudur. ve stess genel olarak içimizde bizi engelleyen şeye karşı isyan duygusunu bastırmaktan oluşan bir haldir. ondan kurtulmak yerine ona uymaktan ötürü gelir. ama bu herşey için geçerli değil tabii mesela "evlat acısı" gibi. ama biz bunuda bilemeyiz... bunları ancak onlardan kurtulmayı seçtiğiniz zaman farkedebilirsiniz. biraz saçlamaladıysam affola iyi günler 

Aniden sebepsiz yere hissedilen duygu dalgalari, uzgun hissetme , yanliz hissetme , sinir hali ve mutluluk.Bu durum kalp chakrasindaki bloke edilmis duygularin aciga cikmasidir.Bu duygulari sevgiyle hissedin.. 

 

 

Evet bunu bende yaşıyorum çok ilginç çok üzgünken bi anda (sanki uyuşturucu alırmış gibi ) duygu patlaması yaşıyorum 

öyle bir rahatlama kii...

(uyuşturucu tabi ki kullanmıyorum sadece örnek vermek istedim :)

paylaşımınız için çok çok teşekkürler.balık burcuyum kendimi bildim bileli 6.hissim çok kuvvetli ve sezgilerimde..gördüğüm rüyalar gerçekleşir,bu yazılan maddelerin hepsini özellikle son zamanlarda yoğun olarak yaşamaya başladım,özellikle gözümün yanında oluşan ışık patlamalarını,enerji toplarını,aslında bu müthiş bir şey...zamann hızlandığının da farkındayım..bir şeyler olacak ama,inş.olumlu şeyler oluşur çünkü her zaman olumlu olmaya çalışıyorum..