Ana içeriğe atla
4 Ocak 2011 tarihinde Ufoloji2R17B3O tarafından gönderildi

Maddeye Farklı bir Bakış Madde = Enerji

 

http://img694.imageshack.us/img694/4894/enerji.jpg

 

son yapılan araştırmalar , atomun alt yapısında kuarkları , hatta onunda altındaki küçük parçacıkların aslında farklı kombinasyonlarla bir araya gelmiş enerji liflerinden oluştuğunu keşfettiler.

sonuç madde dediğimiz şey aslında enerjidir. pozitif bilim bu keşifle tüm ezberlerini bozmak durumuna gelmiştir.

saygılar.

Yorumlar

Sevgili hypeRcube

 Artık tüm bilim adamları evrenin rastgele olmadığını kabul etmiş durumdalar hatta evrimciler bile ancak. yine

bazıları bunu yediremeyip topu uzaylılara atıyor.

hatta evrenin kendi kendine olmasını şöyle tanımlıyorlar ;

"bir boing 737 nin kendi kendine oluşma ihtimali neyse evreninde kendi kendine oluşma ihtimali odur diyorlar"

artık bu kaçınılmaz olunca bu sefer tamam diyorlar kendi kendine olmamış  bir üstün güç var işin içinde ama o

"tanrı"değil  başka uygarlık tır" iması var hatta ima değil direk söylüyorlar.

 

Nedir bu DDV uygarlıklarının  bunlardan çektiği  :)

 

saygılar.

Başka uygarlıklar kimin eseriymiş onları ne başlatmış?Ki onlarda gelip bizi başlatmış.illede algıları 3 boyutta kalıyor bunların.hani deselerki çok ileri uygarlıklar çözmüşler yaradılışı şimdi gelip bize bilgelik ve aydınlanma sunmak için bir takım şeyler yapmışlar yapıyorlar hadi bir derece "belki" dersin...ama yok bizi onlar yarattı daha neler!!!inanç yada inançsızlıkla ilgisi yok bunun mantığımda almıyor hayal gücümde!saygılar:)

Madde yoksa enerjide yoktur diyor bilim ama madde zaten yoğunlaşmış enerjidir!aslında enerji yoksa madde yoktur.mevcut olan herşey tek bir enerjinin bütününü oluşturur.bu düzen bu enerjinin eseridir."ben tanrıyım"demişti büyük bir din bilgini...bağışlayın adını bu geç saatte hatırlayamadım:(bu konu dikkat ister özen ister,onun için fazla yorum yapmayacağım:)

Sn Feray kesinliikle katılıyorum

Madde denen şey aslında enerjinin yoğunlaşmış yada farklı bir kambinasyonla bir araya gelmiş halidir.

Bilim bunu yeni yeni keşfetmeye başladı. ozaman bilimin aradığı ve vazgeçemediği somut delil ve olgular yerini somut olmayan verilere ve olgulara biırakacak yada beraber kabul edilecek.. ozaman metafizik denen olgularda yavaş yavaş bilimin ta kendisi olmaya başlayacak ve başladı da...

 

maya takvimindeki 26.000 devir olayının 2012 ye tekabul etmesi ve kabaca aydınlanma denen döneme girilmesi bilinci yukselmesi teorilerine bu noktada katılıyorum. ancak tek fark bu sürecin yüzyıllara varan bir zamanı kapsadığının anlaşılamaması bazı kesimler tarafından. herkes bir anda birşeyler olacağını bekliyor.

bu uzun bir süreç o nedenle hemen beklenti içine girmek çok isabetli olmaz ve hayal kırıklığına sebep olur.

mayaların takvimlerinin 26.000 yılda bir devir yapması çok fazla ve kudretli bir okadarda gizemli konulara isabet ettiğini öğrendim. Bu uyarlık bu bilgilere nasıl ulaşmış oda ayrı bir konu.ancak bilgi verilmedi bazı çekincelerden dolayı.  o nedenle bu konuda bir yorum yapamayacağım. sadece bahsi geçen konuların bir çoğunun alt yapısının olduğunu ancak çok zuzun süreçlerden geçtikten sonra bunların gerçekleşme durumları sözkonusu olduğunu söyleyip kapatayım.

internetten bakayım dedim  dünya çapında 1 milyonun üzerinde site ve daha fazlasıda döküman varmış mayalarla ilgili bunları bir araya getirebilme kudreti olan varsa eminim bir çok merak edilen sorunun cevaplarını çok rahatlıkla bulacaklardır.  şahsen beni aşan bir konu bunu yapabilmek.

 

saygılar..

şahsi kanaatim gökyüzündeki her canlının bir dini inancının

olduğuna inanıyorum ve bence varlıkların birbirlerine
üstünlük kurabilecek tek boyut manevi boyuttur siz bu boyuta ister diniinanç deyin ister takva ama böyle olduğuna inanıyorum ve bence evren içindeki en güzel ve ulu varlık insan olduğunu şiddetle savunuyorum aeo sevgi ve saygılarımla

çok daha detaylandırabilirdiniz ama kısa ve öz olarak güzel bir anlatım.

üstünlük konusu ne şekilde baktığınıza göre dğeişir ancak manevi boyut konusunada imzamı atarım.

ve evrendeki en üstün ve aynı zamanda en aşağılık varlık insandır. bunun üstünlük ve aşağılık olması insnın kendi

maneviyatını ne şekilde kanalixe ettiği ile ilgilidir.

 

 

saygılar.

Sn Azizzku;slm:)köpeğin ya da diğer hayvanların insandan daha aşağıda yaradıldığını nereden biliyoruz?doğaya bakınca hayvanların bizlerden çok daha saygılı ve asil bir yaşam sürdüklerine şahit oluyorum.yine bir belgeselde;Ormanda geçen bir öykü...şimdi hatırlayamayacağım bir sebebten orman(sanırım ağaçların ve bitki örtüsünün özelliğinden dolayı sanırım)fazla çöpleniyor:)her gece sayıları 3 milyon olan karıncaların sayısı 6 milyona çıkıyor.çünkü ormanı temizlemek için bu kadar karıncaya ihtiyaç var...ve her sabah 6 milyon karınca ormandaki çöpleri toplayıp toprağın altına götürüyor...sonra gece olunca karınca yiyen bu 6 milyon karıncanın 3 milyonunu yiyor...ve sabaha kadar 3 milyon karınca 6 milyon olup yeniden aynı işi yapıyor:)olağanüstü değil mi?buna benzer benzemez daha neler var neler?