Ana içeriğe atla
1 Ocak 2011 tarihinde muzzi55 tarafından gönderildi

NASA ufolar arasındaki bir savaşı görüntüledi

Haber önceden verildi mi göremedim sitede  ama ilginc görüntüler dogrusu.Dünyamizin tepesinde neler oluyor.Bir ufonun digerine ates etigi görülmekte..

[video:http://www.youtube.com/watch?v=XqMf3towVVI]

Yorumlar

Video görüntüsünün sahte olma ihtimali yok(zaten nasa videosu) video da profesyonellerce incelenmis.görüntülerin gercek olduguna süphe yok   ama uydudan cikan bir isik yansimasi olabilecegide vurgulanmis video da.Ki inceleyen uzmanlar uydudan cikan bi isigin uzayda böyle haraket etmedigini vurguluyorlar.

Ufonun iskalamasi konusuna gelirsek iki farkli tür ufo oldugunu düsünürseniz ,her ikisinin de inanilmaz teknolojileri oldugunu kabul etmek gerek.Burada iskalayanin kötü teknoloji sahibi olmasindan ziyade kacmayi basaranin en az ates eden kadar yüksek hizli kacis teknigi ön plana cikmaktadir.

Bi komplo teorisi de benden olsun madem :-) abd nin elinde 30 -40 yil önce düsmüs uzay araclari oldugu bilinen bir gercek..simdi abd bunlari kullanima sokabildiyse yada benzerini yaptiysa gelen kötü niyetli uzaylilara (artik iyisini kötüsünü nasil ayirt ediyorlarsa :-) ) karsi bu teknolojiyi kullaniyor olabilir( dünya yapimi uzay aracinin digerini  iskalama nedeni de böylece ortaya cikmis olur :-) )..ne dersiniz gercek olma ihtimali olabilir mi ?

Not : bunu düsündüren olay ates eden aracin  dünya ya  daha yakin olmasi oldu.

Isin özü su ki, dünyanin yörüngesinde bir ufo diger bir ufoya ates ediyor.Ama digeri cok hizli bir manevra ile atesten kacip dünyanin yörüngesinden uzaklasiyor.simdi bazi uzmanlar bunun dogal olarak uydudan yansiyan  bir isik süzmesi oldugunu ileri sürmüsler.ama pek cok uzman nasa nin bu resmi aciklamasina inanmiyor dogal olarak ve bir ufonun digerine saldirdiginin cok bariz gözüktügünü belirtmisler.bunun gibi birseyi daha önce hic görmediklerini söylüyor pek cok uzman.Bu arada görüntüler 91 senesinden discovery uzay mekiginden cekilmis ,nasa görüntüleridir..

ZAMAN ZAMAN SAVAŞ UÇAKLARI UFOLARA SALDIRI POZİSYONUNA GEÇİYORLAR AMA UFOLAR ÜSTÜN TEKNOLOJİLERİNE RAĞMEN  KAÇMAYI TERCİH EDİYORLAR. BURADAKİ OLAYDA AYNEN DÜNYADAKİ KARŞILAŞMALARA BENZİYOR. AŞAĞIDAKİ YORUMA KATILIYORUM. ATEŞ EDEN ABD UFOSU OLABİLİR. ÇÜNKÜ KAÇABİLEN TARAF YÜKSEK TEKNOLOJİ SAHİBİ OLMALI AMA NEDEN GERİ DÖNÜP SAVAŞMIYOR. AYRICI ATEŞ EDİLEN ŞEY LAZER OLAMAZ ÇÜNKÜ LAZER IŞIK HIZIYLA İLERLEDİĞİ İÇİN UFO BİLE OLSA KAÇIRMA OLASILIĞI DÜŞÜK.