Ana içeriğe atla
1 Ocak 2011 tarihinde cann tarafından gönderildi

UFO’lar bu kez Azerbaycan’da

Ağcebedi kenti sakinleri, UFO olduğu zannedilen garip cismin yaklaşık 15 dakika sabit şekilde havada durduğunu daha sonra hızla gözden kaybolduğunu öne sürüyor.

Görgü tanığı Asif Bağırov, "Gökyüzünde yuvarlak balon şeklinde bir cismin hareket ettiğini gördük. Daha sonra yaklaşık 15 dakika sabit bir yerde durdu ve hızla gözden kayboldu" dedi.

Diğer bir görgü tanığı Rais Asadov da " Uçan cisim yuvarlak, kırmız renkteydi, sabit bir yerde dönüyordu, daha sonra hızla gözden kayboldu. Ben eminim ki UFO'ydu ve bizim bölgede zaman zaman görülmektedir" dedi.

Ağcebedi sakinlerini şaşkına çeviren UFO iddiaları yetkililer tarafından araştırılıyor.

HT

Yorumlar

Sevgili cann

 

 ana sayfada solda "yeni gönderilenler"e tıkladığında konunun ne kadar süre önce açılmış olduğunu sağla liste

halinde göreceksin. konular ve paylaşanlar ve ne kadr süre önce açıldıkları var.şu anki zamandan o süreyi çıkar.

sonucu elde edersin.

 

yinede seve seve sırayı sana verebilirim hiç sorun değil amaç paylaşım. ilk olmak işin latifesiydi :)

 

sevgiyle kal..

(-_-) Merhaba arkaşlar arkadaşımız cannin açtiği bu konuya hiç bir şüpheniz olmasin.Bildiyiniz gibi ben Azerbaycanlıyım yani Azeriyim ve haberde bahs edilen yer Ağcebedide  bir çok kez bulundum  çünki orada akrabalarım yaşıyorlar ve onların bana anlatıklarıyla bu haber tam üst-üste düşüyor.

inanıyormusunuz arkadaşlar bir gün benim halam gece uyurken pencereden çok güçle bir işiğin geldiyini görmüş ve hemen dışarı çıkmış ve gördüyüne inanamamış bu bir UFO-ydu disk biçiminde ve çok güçlü işiklari olduğunu söylüyordu .sonra bu gördüyü bu cisim tepenin arkasina doğru uçarak yok olmuş.Arkadaşlar  anlatdiklarıma inandınızmı bilmem ama o yerlerde garib olayların olduğu kesin...

Haber çok güzel sağ ol...