Ana içeriğe atla
22 Aralık 2010 tarihinde canny tarafından gönderildi

süper haber!!her gün bulutsus bir havada ufo gör- Gerçek! Solar Obliteration Technique!

eeevet arkadaşlar solar obliteration technique bulundu... kendim denedim gerçekden oluyor! güneşi kapatın kamera veya güneş-gözlü alın ve güneşin etrafına bakın... yüzlerce binlerce ufolar görebiliyorsunuz (tabiiki kamera-zooma bağlı) kamerayla görmek istiyorsanız o zaman bütün ışık-ayarlarını azaltın ... yani güneş nerdeyse top gibi gözükecek ve bulutlar kahverengi! tabıiki güneşin etrafında bulut olmayacakdır ;D . 

ok şimdi havalar biraz bulutlu olabilir oyüzden bir kaç videoları izleyin: ilk video tamamen gösterici olur öbürkiler analiz

adamda çok fena zoom var ve oyüzden okadar iyi görebiliyorsunz ... ama bunlar gerçek! bende denedim!

hadi iyi eğlenceler

canny 

almanyadan taşındık hatalı yazılarim için özüldilerim. =)

 

video: http://www.youtube.com/watch?v=WssGVCSIcDE

analiz:  http://www.youtube.com/watch?v=iFZTbzpPyBg

         http://www.youtube.com/watch?v=k1mHk...eature=related

 

 

Yorumlar

düşünün hane alienlerden haber gelmişdi ya... biz okadar büyüğüz ve bizim yapımız 3-heliumdu galiba falan filan... ve diyorlardıki biz 12 milliarız (nerdeyse bizimgibi)...şimdi düşünün o mesaj ,,greylerden'' gelmiş (böyları için 1,25 falan) ... 51. bölgede 57 ceşit alien sayılmış ... onlar kaç dır?? oyuzden gösterdim görüntü olabilir =) 

görünmek istemiyorlar ... en iyi saklanmak yeri güneşdir ... yoksa milliardca ufolar bütün gün gözükürdü... haha benim için iyi de ama bası insanların beyinleri hayla alamiyor... ne saçma geldi? basende tamamen trafik oluyor :D sağ dan sola soldan sağa:D ama işte okadar basit ki inanamiyorsun... ama her kes korkutiyor (güneşe bakma diye) =) ama kendin dene her gün görüyorsun. 

tamam haklısın en iyi saklanma yeri güneş falan ama bazı bilimciler daha bir tane ufoyu kanıtlamaya çalışırken şimdi binlerce ufodan bahsediliyor bende güneşe bakınca farkettim ama o kadar fazla ufonun olması imkansız gibi geldi ve eğer gerçekse bizimde bazı önlemler almamız gerekiyor fakat bu konuda hiç bir şey yok yani ben onların pek ufo olduğunu düşünmüyorum...

ama söyle bana senin aklına gelir mi güneşi kapatıp etrafa bakma? çünkü mesela teleskopun var... güneşe bakmak için kesinikle güneşfiltre lazım yoksa gözlerin bozulur... ama o filtreyi takınca busefer ufolar gösükmiyor cünkü o kadar karanlık yapiyorki ufoların geriatan ıişık görünmıyor. yane...  

şimdiye kadar çok duydum güneşin etrafında ufolar görülüyo diye ama söylermisin sence o kadar ufo mantıklı mı tamam gizli olabilir ama burda olduğu gibi pek çok yerde bu konu geçmiştir insanlar bunları duyup hiç bişey demeden duramazlar illaki tüm türkiye duyabilir ve haberlerde pek çok yerde bu söylenti olurdu ama hiç bir yerde bu konunun çok fazla üstünde durulmadı.

düşün hane alienlerden haber gelmişdi ya... biz okadar büyüğüz ve bizim yapımız öle böyle... ve diyorlardıki biz 12 milliarız (nerdeyse bizimgibi)...şimdi toparla o mesaj ,,greylerden'' gelmiş (böyları için 1,25 falan) ... 51. bölgede 57 ceşit alien sayılmış ... onlar kaç dır?? oyuzden gösterdim görüntü olabilir =) 

america 40 yıldır bunu saklamaya çalışıyor şimdi başbakan gelipde ufolar bizi serdiyorlar mı diyecek? sen haberlere bak ma onlarada yasak! bide türkiye iyi amerikayla çalışiyor. nerdeyse sırf ingilizler dışara gösteriyorlar.

bide biri burda demişdiki ... böyle bir şey olsaydı nasa onu söylerdı ... bak bu tamamen yanlış bir düşünce ... nasa öyle bir şey diyen en son olur! sana almanyada olduğ birşey anlatim ... haber kanalından bir önemli dosya kayıp oldu ... tabiki o da başka haberlere çıkdı... ne yasiyordu biliyormusunuz... bir adam doğrusunu yazcakdı ... müdürü dıyor ki: yalan söylemessen seni işden cıkartırım! boom! hane demokrati? her haber öyledir... birı kaza geçirir o başka olay... ama şimdi amerikayı düşün 51. bölgeyi düşün... onlar bu konuda ağızlarını açamiyorlar. unutma biz onlar için sırf para-getireniz! demokrati yok herkez kendi işlerine bakiyor...  hava bizim yüzümüzden deşiyoröuş co2 yalaaann!! eskiden co2 2katı daha yüksekdi ... güneş deşiyor o yüzden daha sıcak oluyor... dünyamızda 2 kocaman delik var. hicbirşey söylemiyorlar afedersin ,,gö*tler'' . o yüzden resmi-tarafına sakın güvenme ...onlar bizi control etmek ve korkutmak istiyorlar!

 

biri burda demişdiki ... böyle bir şey olsaydı nasa onu söylerdı ... bakın bu tamamen yanlış bir düşünce ... nasa öyle bir şey diyen en son olur! size almanyada olduğ birşey anlatim ... haber kanalından bir önemli dosya kayıp oldu ... tabiki o da haberlere çıkdı... ne yasiyordu biliyormusunuz... bir adam doğrusunu yazcakdı ... müdürü dıyor ki: yalan söyle messen seni işden cıkartırım! boom! hane demokrati? her haber öyledir... birı kaza geçirir o başka olay... ama şimdi amerikayı düşünün 51. bölgeyi düşünün... onlar bu konuda ağızlarını açamiyorlar. unutmayın biz onlar için sırf paragetireniz! demokrati yok herkez kendi işlerine bakiyor... domuzgribi yalan... hava bizim yüzümüzden deşiyoröuş co2 yalaaann!! eskiden co2 2katı daha yüksekdi ... güneş deşiyor o yüzden daha sıcak oluyor... dünyamızda 2 kocaman delik var. hicbirşey söylemiyorlar afedersin ,,gö*tler''

açıkçası geçen gunde guneşın çevresındekı olay gerçekten super yakalanmıştı bu sadece toz ve canlı organızma dedıgımız bocek ve daha ufak canlılar bunlar ufo degıl açıkçası heyecanını kırmak istemem ama geçen hafta guneşın çevresınde uzun kamçı şeklınde nasanın yayınlandıgı şeklının aynısı bır çekım aynı senın gıbı gunduz vaktı yakalamışlardı bu tozlar ve herne dıger canlılarda uçsa bıle guneşın kenarında goruluyordu. ışık sızınle olsun

ozaman inanma ama bunlar gerçek sen birşeyler kaçıriyorsun... ama kimse INAN diye demiyor... toz falan olamaz çünkü bir ufo 4 kere arka arka güneşin etrafından çıkmışdı ve 15 sanıye falan havada uçmuşdu ve mavide kayboldu sonradan ... böcekde olamas cünkü bir 9 kilometre yükseklik vardır ve kış... 

arkadaşlar birinci videoda görünen şeyler toz parçacıkları da ama birinci video da ince nokta görünen çok hızlı hareket eden toz parçacıkların içersinde görünen beyaz parlak kalın nokta ve normal hızla hareket edenler ne peki. Bide birinci videonun sonundaki de düşündürücü. bu toz parçaların içersindeki kalın beyaz parlak nokta olanlarıda toz parçası olacağını zannetmiyorum. Meteor desek atmosfere girdiğinde ateş topuna döner ve arkasında duman izleri olur. Ayrıca diğer 2. video da bahsettiğiniz skyfish yani uçan çubuklar adlı uçan balıklar bu balıklar hakkında fazla bilgi yok sadece esrarrengiz oldukça hızlı hareket ediyor, çıplak gözle görünmeleri imkansız ve dünyada ölmüş türüne rastlanmaması buda bir ilginç ufo olaylarından sonra.

 

bide ufolar güneşten enerji aldıkları söylentisi de vardı. belki bu canny arkadaş toz parçacıkların içersinde güneşten enerji alan bir kaç ofoyu da çekmiş olabilir. emin olmak için görüntülerin incelenmesi lazım onuda uzmanlar yapabilir ve ben o uzmanları tanımıyom:)

arkadaş yüksek binadan normal kamerayla toz çekemessin ... sanada söylyorum o ilk videoyu aç ve 35. saniyeye al ve bana gene toz oldunu söyle ... yane çok kolay bu konudan çıkiyorsun... yüksek binadan böyle birşey çekemessin! cıplak gözle görmek imkansız diyorsun ... ama 4 kere güneşden parlıyan birşey cıkıpda 15 sanıye gözümusün önünden uçtu ve mavide kayboldu yane ... bunlar gerçek! yane da hala hayır olamaz diyorsan ozaman tozdan daha iyi birşey bulman lazım! 

skyfish'de duyduk onlarda var ... ama sırf onlarda değil ... yane birşeyler var ..ama toz değil!