Ana içeriğe atla
26 Aralık 2010 tarihinde kuzey tarafından gönderildi

İşte Wikileak-sin UFO belgeleri...

Wikileaks UFO-larla ilgili  belgeleri yayınladı.

Arkadaşlar habere geçmeden önce eğer  bu haber  benden önce arkadaşlar tarafından yayınlandıysa özür dilerim .Sitede arama yaptım ama birşeyler bulamadım.İşte haberi sunuyorum...

   Temmuz 1947 yılında New Mexico'da yaşanan Roswell UFO olayı hakkında Wikileaks belgelerinde şok bilgilere rastlandı. O dönemde düşmüş olduğu varsayılan ve tüm dünyada fotoğraflanması, hatta haritalarda dahi tam koordinatlarının gösterilmesi yasak olan vakada, yeni bilgiler su yüzüne çıktı.

   UFO kazası olduğunda söz konusu arazide birçok uzaylı cesedi, elektronik cihazlar bulunurken, yıllar sonra iphone için yazılan bir uygulama sayesinde uçağın kara kutuya benzer bir seyir defteri olduğu anlaşıldı. Bu seyir defterindeki bilgilerin bir kısmının deşifre edilmesi sonucunda, gemideki mürettebatın çevredeki ceset sayısından fazla olduğu anlaşıldı. Bu verilerde kazada 8'de 8 uzaylıların kabahatli olduğu detayı da yer alıyordu.

   Alınan bilgilere göre bu kazadan kurtulmayı başaran ve sayıları 10'dan fazla olan uzaylıların, dünyanın dört bir yanına dağıldığı ve aralarında Türkiye, İspanya, Arjantin ve Uganda gibi ülkelerin de bulunduğu hükümetlere ABD devleti tarafından detaylı raporlar geçildiği öğrenildi.

1947 yılında yayınlanmış Roswell Daily Record gazetesinde şüpheli isimler var!

   Gazetede röportaj yapılmış olan Carol Webs Lupescu, halkı sakin olmaya davet ederken, endişelenecek bir durum olmadığından ve uzaylı cesetlerinin General Electronics'in ürettiği çok özel buz dolaplarında muhafaza edildiğinden bahsetmişti. Lupescu bu röportajdan altı ay sonra ortadan kaybolurken, 1982 yılında Romanya'da yaşanan bir vakada adı tekrar gündeme gelmişti. Bu ikinci UFO vakasında da Lupescu'nun basının önüne çıkması ve olayın detaylarına dair sorulara ustaca cevaplar vererek savunma yapması şaşkınlık yaratmıştı.

Amerikan hükümeti içinde dolaşan evrakların kod isimleri şüpheleri doruk noktasına ulaştırdı

   1961 yılında, dönemin ABD başkanı John F. Kennedy'e sunulan dokümanların gÜi/2o şeklinde kodlanmış olmasına anlam verilemezken, Kennedy'nin bu dokümanlardan bazılarını İspanya'nın askeri lideri Francisco Franco ile paylaştığı öğrenildi. Bilindiği gibi İspanya bu dönemden sonra 14 yıl daha askeri yönetim altında kalmıştı.

Mustafa Denizli "İçimizdeki İrlandalılar" derken ne demek istemişti?

   Türkiye'de de son yıllarda birçok UFO ve uzaylı vakası yaşanırken, ünlü teknik adam Mustafa Denizli yaptığı açıklama ile gündeme oturmuştu. Bilindiği gibi bu açıklamadan bir süre önce Denizli bir saldırıya uğramış ve stat merdivenlerinden kendisine torpil formunda atlayan bir amigo tarafından yok edilmek istenmişti. Bu olaydan sonra Denizli uzun yıllar boyunca saçlarını mısır sarısına boyamış ve tribünlerin tepkisini çekmişti.

Hıncal Uluç: "Böyle bir şey olabilir mi?"

   Konuyla ilgili fikirlerini sorduğumuz gazeteci ufo uzmanı Hıncal Uluç, UFO'lara ve uzaylılara inanmadığını fakat geçmişte de buna benzer dosyaların Türk hükümetine iletildiğini bildiğini söyledi. Uluç şöyle konuştu: "1980'lerin ortasında Nart ALL-O kod isimli bir dosyanın TFF'ye ulaştığını duymuştum. Fakat tabii ki bu bir duyumdan ibaret. Dosyanın ne içerdiğini bilemiyorum, fakat bu işin ucundan Adnan (Sezgin) çıkarsa şaşırmam. Böyle bir şey olabilir mi? Benim vergilerimle kurulan NASA, benim uzaylım böyle bir skandalın bir parçası nasıl olabilir"

   ABD hükümeti tarafından yapılan açıklamada, gündelik hayata katılmış olan bu uzaylıların büyük olasılıkla insan formuna büründükleri ve toplumun her katmanında olabilecekleri uyarısı yapıldı. Bilindiği gibi uzaylı varlıkların içimizde yaşıyor olabileceği şüpheleri geçtiğimiz haftalarda İspanya'da oynanan bir futbol müsabakasında tekrar baş göstermiş, fakat Katalan'lar bu iddialara karşı yorumsuz kalmıştı.

Yorumlar

Ben şahsen ufolarla ilgili kayda değer bilgilerin çıkacağını düşünmüyorum aynen yukarıdaki gibi çok eski ve örtbas edilen olayların ucunu gösterebilirler. Yine yaklaşık kamuoyunu 50 60  belki de 100 yıllık bir bilgi birikiminin gerisinden sürükleyecekler. Yani her ne açıklanırsa açıklansın emin olun en az 20  30  belkide 50 yıl önceki bilgi yada teknoloji gelişmeleri olacaktır kesin ve kesin.Alternatifi düşünülemez bile.

Az çok dünyadaki super güçlerin ve teknoloji yarışındaki ülkelerin mantığını anladı isem bu böyle..

 

saygılar..

 

Sevgili Kuzey kardeşim; sanırım anlattıklarının Türkiye ile ilgili kısmı bir şaka. Hıncal Uluç bildiğim kadarıyla spor yazarıdır. TFF'ye gelmiş bir dosya'dan bahsetmiş. TFF Türkiye Futbol Federasyonu'nun kısa adıdır. Tamam UFO kelimesi'de Unidentified Flaying Objects kelimesinin kısaltılmışı ama ben yine'de aralarındaki bağı çözemedim! Kusura bakma.

Mustafa Denizli'nin olayına gelince; sayın Denizli o dayağı daha yeni yemedi mi? ''İçimizdeki İrlandalılar'' lafıyla acaba İrlandalılar'ın uzaylı olduklarını mı iddia ediyor? Neyse son soruma geliyorum...Ne olacak bu UFO'ların hali???

sevgili kuzey, öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim!

yazıların sana ait olmadığını varsayarak naçizen konu ile ilgili ''samimi'' görüşlerimi bir-iki satır dille getirmek isterim...

kaza sonrası uzaylıların birçok ülkeye dağılması olayı, bana biraz fantastik geldi... zaten olayın ''detayına'' inecek olursak... hurdaya dönen bir uzay gemisi ve ardından dört-nalla, sağa sola koşturan uzaylılar)... ve aralarında türkiyenin de olduğu, bir bölümü enteressan ülkelere usa nın detaylı rapor geçmesi...

ondan sonra,

mustafa denizli ye ayrılan bölümü gülerek okudum...!

ve,

hıncal uluç ve türkiye futbol federasyonuna gönderilmiş ufo dosyalarını çok saçma bulmakla beraber, umduğumuz şeyleri yine bulamadığımızın üzüntüsünü yaşıyorum...

(-_-) Sevgili arkadaşlar öncelikle samimi olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum habere gelince zaten bu haberi  cocuk okusa inanmaz.Ben de ilk okuduğumda bilim-kurgu filmi sanmıştım ve çok gülmüştüm sadece bu haberi bu siteye koymam sizin fikirlerinizi öğrenmek içindi .

İyi günler.

Öncelikle ben bu sitede istediyimiz her bir konu üzerinde tartışma aça bileceyimizi sanıyordum belliki yanılmışım.Bu konuyu da bu haberin doğru olup olmamasını öğrenmek ve arkadaşların fikirlerini almak için yapmıştım önceden söylediyim gibi .Ama senin bana böyle tavır alman da beni şaşırttı doğrusu...Bir konu için benimle alay geçmen hiç hoşuma gitmedi.

Bu arada  2 gündür "taken " adli 10 bölümden olusan diziyi izledim.gercekten müthïsti.bu yazilan konuda saka ile karisikda olsa belirtildigi gibi  roswell  olayinda düsen aractan cikan uzaylilarin insan sekline bürünebildigini gösteren ilginc ve cok hos  bir diziydi..hala seyretmeyenleriniz varsa , seyretmek isteyenler  http://www.bilimkurgu.tk/?cat=511  sitesinden bakabilirsiniz..simdiye kadar izledigim en etkili uzay /uzayli dizisiydi diyebilirim...