Ana içeriğe atla
25 Aralık 2010 tarihinde yasam formu tarafından gönderildi

nereye gitmek isterdiniz?

nereye gitmek isterdiniz?

kısa süre önce doctor who nun yapımcılarıyla yapılan bi röportaj izlemiştim.orda bi tartis iniz olsaydı yani zamanda ve uzayda yolculuk yapabilen bi aracınız olsaydı nereye gitmek isteyecekleri soruluyordu.işte bende size aynını soruyorum eyer zamanda ve mekanda yolculuk yapabiliyor olsaydınız nereyle gitmek isterdiniz.

 

lütfen yorum yazarak cevabınızı dile getiriniz...

Yorumlar

Değerli arkadaşlar

 

ben her anlamda ( akıl şuuru mantık şuuru beden şuuru ruh şuuru )belli bir bilinç düzeyine gelebilen insanların

zaten her yer gidebilceğine inanıyorum..

sınırlı olarak zamanı kontrol edebilceğine bile inanıyorum.

bilmsel anlamda teknolojik olarak zamanda ileri gitme zaten olacak ama geçimişe gidilemeyecek..

ozaman heryere giderdiniz.

kendi adıma ben diğer boyut ve galaksilerdeki ve özellikle bizim galaksimizideki 21 gezegende yaşam olan yerleri ve oradaki bilinçli yaşam formlarını görmek isterdim.

saygılar..

Sn.dream

 

bilgi olarak ;  bildiğiniz üzere biyolojik insan ömrünü uzatmak için çalışmalar yapılmakatadır . Bunlar tahmini 2040 -2050 yılları civarında aşı şeklinde piyasasa sürülmesi öngörülüyor. ozamana yetişirseniz. bu aşı ile  60  65 yıllık insan biyolojik ömrü 100-120 yıla çıkacak ( ecel gelmedi ise )

ayrıca yakın zamanda yapılan bir araştırma sonucunda , bilim adamalrı insan biyolojik beden ömrünün 120 yıl yaşayacak şekilde programlandığını keşfetmişler..

bilginize :)

saygılar

Yaşla ilgili bir sınırlama duymadım ancak mantıksal olarakta bakışdığında ortalama 120 yaş aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahip olmuş oluyor.

 

 Ben bunun günümüzde el altından çok yuksek paralarla bazı zenginlere ve ( bir bilim adamımızın teorisine  göre) ABD bakanlarına uygulandığını düşünüyorum.

 

saygılar :)