Ana içeriğe atla
22 Aralık 2010 tarihinde Ufoloji4D27Y6W tarafından gönderildi

ayakkabı numarası 440 olan uzaylı ! ( haber 2 )

Yorumlar

Hatırlayan yada bilen varmı?bir evliyamı peygamber miydi hatırlamıyorum,mezarı devasa boyutta türbesi var...tv göstermişlerdi. gerçekten bu kadar uzun boylumu,500 yaşına kadar yaşamış deniliyordu...mezarın röngen gibi içinden görüntü alınıp olayın gerçek olup olmadığı tespit edilmişmidir acaba.belki saçma ama duyduğum ve seyrettiğimden beri aklımdadır bu olay.

Nefilim... ibranice, kelime anlami: gokten dusen demektir.

Boylari 6m ve daha ustudur. nette zaman zaman bulunmus devasa iskeletler bunlara ornektir. bilim alemini sarsan, dogruluk payi buyuk oranda kabul gormus bir teoriye gore (tevrat ve zeburla desteklidir) dunya disindan gelen bu devasa "tanri"larin(gokten dusenlerin-nefilimlerin) insanogluyla ciftlesmesinden dolayi cennetten (dine gore mistik bir mekan) kovuluslarini ele alir ve insanlardan yaratilan melez turden bahsedilir.

Sumer-babil -maya ve astekler gibi kadim uygarliklarin biraktigi "eserler"e gore; buyuk tanri Marduk (ya da Niburu) bu tanrilarin gezegenidir. yunan mitolojisi dedigin safsata da bu kadim donemlerde tanri zannedilen dunya disi varliklarin hikayelestirilmis -e tabi biraz da degistirilmis ama temeli cok benzerdir- skecleridir...

gunumuzde bizimle saklambac oynayan bu gezegen, nasa tarafindan da planet X olarak adlandirilmistir. gunes sistemimiz icinden senkronize bir zaman icinde gecen ve farkli bir "orbit"i olan bu gezegenin, 2012'de tekrar sistemimizden gececegi rivayet edilir. yani bu dev amcalari tekrardan gorecegimiz gunler yaklasiyor. bazi ulkelerin ufo arsivlerini acmalari, bu 440 numarali "ayak"lari bosuna degil. en buyuk ayak, insanogluna 1500 yildir oynaniyor... ortacag'in hiristiyanlik buhraniyla baslayan, konstantin oglaninin da kuculen beyinlerimizi iyice eritmeyi amacliyan revizyonunun yarattigi, yaklasik 1500 yil suren karanlik cag, islamla yonu hafif degistirilse de 2012'ye kadar asla aydinlanma yasamayacak.

+ - 1 sene oynayabilir.

 

selamlar,

tet

Hz.Adem'in (a.s) boyu 60 arşındı yani 30 metreden fazla bir rivayette ilk yaratıldığın da başı bulutların içinde kalacak derece uzun boyluydu bundan rahatsızlık duyduğu için Allah daha sonradan boyunu 30 metreye indirdi..

İstanbulda Hz.Yuşa (a.s)'ın 18 metrelik mezarı var rivaye görede orada sadece belden aşağısı olduğu söyleniyor ben bizzat gittim gördüm Yuşa tepesin de sizde gidip görebilirsiniz..

Yaş konusuna gelince Kuranı Kerim de Hz.Nuh'un yalnızca 950 yıl peygamberlik yaptığı geçiyor...

Hz.Adem (a.s) 1000 yıl Hz.Zülkarneyn 1450 yıl yaşamıştır...

O dönem insanların ömrü ortalama bin yıldı yanılmıyorsam yine bir Peygamberin oğlu 650'li yaşların da öldüğü için ona pek genç yaşta öldü deniliyordu..

 

Ama Hz.Ademe ait olan bu ölçüler sağlam kaynaklara göre cennetteki boyu ile ilgilidir.Dünyaya gönderildiğinde boyu normal sayılabilecek ölçülerdeydi ki hz.havvanın da boyu buna mukabil olarak normal ölçülerdeydi ve hz.havvanın boyunun çok çok uzun olmasından bahsedilmez yani her ikisinin de boyu dünyaya gönderildiklerinde makul olan normal bir ölçüdeydi....

Hz.Yuşa nın boyu ile ilgili olarak ise net bir bilgi olmamakla beraber yinede yer, yani dünya şartlarına uygun boyda olduğu,normal insan ölçülerinde olduğu bilgisi daha çok kabul görmüştür..Çünkü hz.yuşa hz.musanın yol arkadaşıydı,yani yol arkadaşı olabilmesi için mantıken boyunun normal olması gerekir..