Ana içeriğe atla
9 Aralık 2010 tarihinde symeramon tarafından gönderildi

Güneşimize bir şeyler oluyor !

http://www.youtube.com/watch?v=kZ96bEK8no0

Güneşimize bir şeyler oluyor!!! Son dönemde sürekli güneşin çok yakınında duran tanımlanamayan cisimler ortaya çıkmaya başladı... Bu video dünyadan bile onları görebileceğimizin kanıtı...!!!

videonun 01.22'inci anına dikkatlice bakarsanız, iki nesneden önde duranına çarpıp, yukarı ve alt tarafından uzaya karışan güneş dalgalarını görebilirsiniz, yani bu şu demek ki, orda gerçekten öyle birşey var!

İkinci olarak videonun 03.17'inci anında güneşin yaydığı ısı dalgaları da rahatlıkla görülebiliyor... bu nesneler güneşin yüksek ısısına dayanmakla kalmıyor, aynı zamanda güneşin çok kuvvetli olan çekimine kapılmamayı da başarıyorlar...

Yorumlar

Değerli arkadaşlar.

Teorim ;

Bu görüntülerin çoğu güneşte yaşayan varlıklardır. Yani dumanı olmayan ateşten yaratılmış cinlerdir. Bir kaç görüntüyü tam net çözemedim. ama geneli hep bu şekilde zaten ışık oyunlarından ve hareketlerinden algılanabilir. Ancak yine bunları bu şekilde görebilmek bile başlı başına bir olay.

saygılar.

Sn. Palindromik   Bunun cinlerle alakası yok çünkü cinler Dünyaya mahsustur...  Böyle bir ayet geçiyor kur'an'da.ONun dışında Cin'ler İlgi çekmek için görünmek isterler eğer ilgi çekmek gibi amaçları yoksa görünmez halde dolaşırlar.En azından ben öyle tahmin ediyorum.Youtube dan alınan bir görüntüde de kocaman bir siyah cisim güneşin etrafında duruyordu.

Sn muzzi55

 

benim teorilerimden biride ;   Bu ddv lerin  ( güneştekini kastetmiyorum )  müslüman olan varlıklar olduğudur. çünkü müslüman olmayan hiç bir DDV ye dünyaya giriş yetiksi ve izni yoktur.

bu nedenle kötü niyetli olacaklarını sanmıyorum.

 

saygılar.

 

birincisi

usluplerinize dikkat etmenizi öneririm.

ikincisi ben bunu teori olarak söyledim açıklamasınıda kendi mantığıma göre yapabilirim.

Ancak buna katılırısnız katılmasınız yada yorum yaparsınız yada yapmazsınız.Herkesin görüşüne saygımı var ve saygımız olmalı. size mantıklı gelmeyen bir konuda usluplerinzi bozmak yakışmıyor. Ama bir fikir alışverişi yada beyin fırtınası ortamına girmek isteyen için aklımdaki her fikri ve düşünceyi en ince ayrıntısına kadar paylaşırım.

Ancak sizde böyle bir ışık göremiyorum o nedenle şimdilik açıklama gereği görmüyorum.

Belki başka bir konuda yada başka bir zaman yada siz usluplerinizi düzelttiğiniz zaman.

 

 

saygılar.

birincisi benim uslüplerim gayet iyi  kötü bir tarafını ben göremedim 

ikincisi bende sizin bu teorinize soru sordum ki en doğal hakkım 

ben sizin bu teorinize katılmıyorum katılmadığım içinde mantıklı cevaplar bekliyorum.emin olun benimde herkezin görüşüne saygım var.bana mantıklı gelmeyen bir konuda hala daha uslübümü bozmuş değilim. Merak etmeyin bende en ince ayrıntısına kadar tartısırım.

Açıklama duymama gereğiniz sanırım aşırı bilginizden kaynaklanıyor :)

Sanırım site kurallarını size ve sitede kullanılması gereken uslüpleri size göre ayarlıyıcaz

Saygılar :)

ikili polemiklere girmek istemiyorum.

 

benim tarzım değil. Bilgim var yada yok . Herkesin bilgisi seviyesi kendine göredir.  Bilgimin aşrı olması konusu ise belki size göre olablir onu bilemem ancak konuumz bu değil.

site kuralları ile ilgili hiç bir sıkıntım yok ama sizi bilemem

not : Uzaya çıkan ve halen orad şu an bile olan müslüman astronotlarda var bilginize...( insan )

saygılar.

ve en son olarakta monanaza ;

 

bunu inançla öşöyle bağladım ;

Daha önceki konularda zaman makinası yapılması ile ilgili sorulardan biride zamanda ileri geri gidilip gidilmeyeceği idi.

doğal olarak adı üzerinde zamanı dolaşmak için yapılıyor. ( hatta bir tane mevcut prototip var ) Benim görüşüm ise şu idi ;

Zamanda ileri gidileyebilceği ancak geriye gidilemeyeceği sebebi ise  , zaman makinasını ilk yapan kişi kuruluş yada ülke her kim olursa dünyanın hakimi o olur Geçmişe giderek olayları önceden bildiği için kendi istediği gibi tarihi şekillendirir.

Hatta olaya dinsel yaklaştım .çünkü hemen hemen bütün savaşların temelinda güç para ve dinsel nedenler yatar. Haçlı seferlerini hatrılayınız. Yada islamın doğuşunda islamı kabul edenlere yapılan hatta peygambere yapılan eziyetler ve yapılmak istenen suikast. ( hatta geçmiş kavimlerde  kendilerine gönderilen peygamberlerini öldüren hatta testere ile kesen sapkın kavimler vardı. bildiğiniz üzere.)

eğerki zaman makinasını yapan ve buulna ilk kişi kuruluş yada ulkenin dinsel temeli ne ise tariih kendi güç ve çıakrları yanında dinsel olarakta kendine özgü bir din oluşturup geçmişteki tum peygamber yada elçileri yok edebilme fırsatı ele geçirmiş olacakları. Ancak Yaratanın buna izin vermeyeceğini düşündüğüm için zamanda geçmişe yada geriye gidilebilme yolunu kapatmıştır. teorim budur.

Bunun uzaylı ile yad DDV inanç çeişidi ile ne alaksı var diyeceksiniz.

Biliyorsunuzki çok uzun surelerdem beri hatta ( eğer piramitleri DDV lerin yaptığını düşünyorsanız  ) yaklaşık sfenks  70.000 yıl önce yapıldığını bilirsiniz. Demektir ki  çok zuun sureleden beridir  geliyorlar. Peygamberimizin tüm boyut ve zamanlara gidebildiğini ve her varlığa yaratanın tebliğini ulaşatırdığını biliyoruz. ( en azından ben biliyorum kabul etmeyebilirsiniz)

doğal olarak kabul eden ve etmeyenler olmuştur. Etmeyen DDv lerin eğer dünyayı ziyeret etme yetkisi gücü yad izni olsaydı. nasıl dünyada sapkın insanlar elçilerini katlettilerse , Tebliği kabul etmeyen  DDv lerinde ozaman dünyaya gelip inananları ve peygamberleri yok etme suikast yad her ne isim veirseniz kısaca ortadn kaldırma teşebbüsleri kesinlikle olacaktı.

 

benim düşüncem buna göre şekillendi ve bu nedenle dünyayı ziyaret eden DDv lerin inanmış olanlar olduğu teorisinde  bulundum.

ister katılın ister katılmayın. sadece beni bağlar.

 

saygılar.

 

 

Bence her olaya dini acidan yaklasmamak gerek , yani din kitaplarinda yazmayan seyleri yok demek yada orada ne yaziyorsa o olur demek bize pek katkisi olmaz.yeni seylere karsi ufkumuzu genis tutmaliyiz.uzun lafin kisasi bu canlilar kötü niyetli de olabilirler, yani kast etigim bizi katletmegi düsündükleri degil de kendi cikarlarini ve madde ihtiyaclarini ön planda tutup,bize iyilik etmek icin gelmediklerinide göz önünde bulundurmak gerek.

yazdıklarınıza kısmen katılsamda burad algınlanmak istenmeyen yada algılanamaya başka bir olgu var. knou farklı yerlere gitmemesi açısından çk detaylı girmek istemiyorum ancak.

Din ; islam haricindeki bozulmuş ve diğer öğretiler genelde felsefik ve ibadet amaçlıdır.

ancak din derken islamı kastediyorsanız ki ben henelde referans noktası olarak bunu alırım. ozaman konu değişir.

Bunun içinde insanın tüm yaşam biçimi olmakla birliklte , bildiğiniz bilmediğiniz tüm bilim ve ilimleri , ve bildiğmiiz bilmediğimiz tün varlıları ve evreni kapsar kısaca herşeyi içerir.

Bu noktadan bakıldığında konuya "Dinsel yaklaşmak" mantığı sadece diğer dinler için geçerli  olsada islam için değildir.

 

saygılar.

Yani tartisma yada polemik olsun diye söylemiyorum fakat dünyaya din yada sizin degiminizle islam merkezli bakmaniz gercegin bu oldugu anlamina gelmez.Ben sahsen din konularini bu tür forumlarda dile getirmeyi uygun bulmuyorum (hakli sebeplerimiz de olsa).Cünkü bu herzaman tartisma yaratabilecek nitelikte bir konudur.Konunun özü bizim dünyayi algilayis seklimizdir.herhangi bir dini referans alirsak almayanlara kizilir,hersey kitabimizda var mantigi ortaya serilmeye calisilir yada tam tersi din konusunu sacmalik olarak görenler de dini referans alanlarin yazdikalrina alayci yaklasip ,baska taraflara gider konu.O yüzden genelde saygin forumlarda din konusu yorumlara katilmaz ve bu konu üzerinden yazilan yazilar da silinir.Sahsi kanaatim bunun iyi bir uygulama oldugudur..

saygilar

Sn muzzi55

 

Genel mantık olarak yazdıklarınıza katılsamda bazı konuların içine ister istemez "din" olgusu girmektedir ve kaynak olarak gösterilmekte yada kabul görmektedir. Bilimin tıkandığı yada durakladığı noktalarda özellikle.

 

Ben teori olarak güneş etrafındaki ne olduğu tanımlanamayan obje ve ışıkların Cin olduğunu  ileri sürdüm.

Bunuda hiç bir fiziksel ve bilimsel bir tanımı olmadığı için kaynak ve referans olarak kuranı ve islamı gösterdim.

kaldıki  dünyada bir çok inanışta da cin olgusu vardır.

herkesin fikir ve yorumlarına saygım vardır. Herkesinde buna saygı duyması gerekir.

Zaten alaya alan yada alaycı takılanların ne kadar küçük beyinli ve dar görüşlü oldukları zaten bilinmektedir.

onlar kendi küçük dünyalarında evcilik oynasınlar onlara yapabilecek bişiyimiz yok. Kmisenin beynini yada düşünce tarzını değiştirmek gibi bir görevimiz de yok.

son cümleniz konunun silinmesi yönunde.ancak tanımlayamadığınız o objelerin Cin olması ve bununda sadece dinsel bir takım yaklaşımlarla çözülebilme ve anlam kazanma ihtimali olması  , eğer sizin nazarınızda din odaklı diye silinmeli ise size diyecek bir sözüm yok.

takdiri forum uyelerine  ve yönetimine bırakıyorum

 

saygılar.

 

arkadaşlar... çok enteressan görüntüler bence, yansıma olabilir ama bazı bölümler gerçekten çok ilginç... güneşin hacmini ve sıcaklığını göz önünde bulundurmak gerekirse... ne ile karşı-karşıya olduğumuz ''kanımı donduruyor'' doğrusu... ve bu nedenle olacak ki bazı arkadaşlarımız:) bilimsel bir açıklama getiremedikleri için konuyu ''cinlere'' ve ''ilahi'' varlıklara bağlamışlar... samimi olmak gerekirse, benimde video bitiminden sonra ilk cümlem ''ALLAH-ALLAH??!!'' oldu..!!

bu güzel paylaşım için symeramon kardeşime teşekkür ederim...''!!

Rica ederim, bende ilginize çok teşekkür ederim, video ile ilgili birkaç önemli ayrıntıyı da sizlerle paylaşmak isterim, videonun 01.22'inci anına dikkatlice bakarsanız, iki nesneden önde duranına çarpıp, yukarı ve alt tarafından uzaya karışan güneş dalgalarını görebilirsiniz, yani bu şu demek ki, orda gerçekten öyle birşey var ve dediğiniz gibi güneşin boyutlarıyla kıyaslandığında "Allah Allah" nidaları çıkıyor... :) İkinci olarak videonun 03.17'inci anında güneşin yaydığı ısı dalgaları da rahatlıkla görülebiliyor... Bu nesneler güneşin yüksek ısısına dayanmakla kalmıyor, aynı zamanda güneşin çok kuvvetli olan çekimine kapılmamayı da başarıyorlar...

Sn Barisaslier

 

bende video yu izledim hatta sanırım rood da buna benzer bir video paylaştı ilk etapta bana çok ilginç gelmişti.

Sonraki araştrıma ve düşünmelerimde bunların  çoğunun ( tamamı demiyorum ) Cin ( güneşte(yıldızlarda) yaşayan  dumanı olmayan ateşten yaratılan varlıklar)   olduğu kanısına vardım . Dediğim gibi bu bir teoridir.

doğru olabilir yanlış olablir kendimce bir takım bilgi ve araştırmalarıma dayanarak bu kanıya vardım.

Kaldıki Cin olgusunu hiç bir pozitif bilim açıklayamamıştır. Başka alternatif açıklama biçimi varsa seve seve öğrenmeye ve araştırmaya hazırım.

saygılar.

ekin tarlalarının sahte olduğu kanımca ıspatlandı.

belgsellerde de yayınlandı bu.

 

ilginç bir noktada  ekin tarlarındaki şekiller nedense sadece insanların yapabileceği kolay ezilenbilen ekin arazilerinde oluyor.

neden insanın ypaamayacağı bir yerde mesela, sık bir ormanın içinde yada insanın bunları taklit edemeyeceği bir kayalık arazide hiç olmuyor ?

 

saygılar..

Sn beko 34

 

Cinlerin çeşitleri ve yaradılışları ile ilgili bilgi ben ve bazı arkadaşlarımız tarafından paylaşılmıştı.

bunlardan biride dumanı olmayan ateşten yaratılanlardır. ve onların yaşam yerleri genellikle yıldızlardır..

güneşteki farklı şekillerin olması onların bir baen tek bazende topluluk olarak takılmalarından ötürüdür.buda çeşitli şekillerde görünmelerine sebep olur.

kuranda sadece dünyaya mahsustur diye bir ayet yok. Varsa bilmek isterim.

 

saygılar.

Arkadaşlar güneşin etrafındaki bu cisimlerin ne olduğu konusunda şu ana kadar kimse net bir cevap veremez.Bunların ne olduğunu ancak bilim çözer..Çıplak bir gözle bu cisimlere bakıpta bunlar ufo dur veya dünya dışında yaşayan cinlerdir deyip son noktayı koyamayız..Bir insanın dini inanç durumu nasıl olursa olsun bu cisimleri cinlerle bağdaştırıp bu cisimleri cin olarak görmek son derece yanlış bir kanaattir..Ve olmayan olamayacak bir olayı cinlere maletmekten başka bir şey değildir..Cinler ateşten yaratılmış oldukları için güneşte ateşten olduğundan dolayı cinlerle güneşi bağdaştırmak bir teori dahi olamaz..Aynı zamanda cinler görünmez varlıklar olduğu halde güneşin etrafında neden kendilerini göstersinler..Bu olay eğer gerçek ise tamamen bilimsel bir konudur ve bilimsel bir mantık ile değerlendirilmesi gerekir...

 

1. "olmayan  olmayacak bir olayı "derken nasıl net olabiliyorsunuz da ben teori derken net bir cvp veremez  diyorsunuz. bu bir çelişki değilmi ?

 

2. Ateş temelli cinlerin çoğu yıldızlarda da yaşamaktadır. onalrında yaşam yerleri oralardır. Bunu isteseniz ilgisine güvendiğiniz bir alim yada diyanete sorabilirsiniz.

 

3. konu bilimsel olmakla birlikte  yorumun başında "bu objelerin çoğu " dite belirttim hepsi için demedim. Diğer azınlık için bilimsel bir yaklaşım gösterilebilir. ama ne olduklarını anlamak için bu videolar çok yetersiz.

herşeyde mantık tabiik vardır. zaten mantık yürüterek bir takım teoriler atıldı..

 

bu arada teori konusunu bi netlestirmek gerek.Teori bir bilimsel argümana dayanilarak yapilan bilimsel tahminlere denir.sizinki kisisel fikriniz / inancinizdir..Buna teori denilmez..dünyada yasayan 7 milyar insanin 1 küsür milyari müslüman olup ,müslümanlarin bir kismida cinlerin var olduguna  inanmaz.o yüzden  cinler deyip konuyu noktalamya calismaniz  en azindan 6 milyar insan icin bir anlam ifade etmez.sizin kisiel inanclariniz sizi baglar degip konuyu noktalamak gerek..

noktayı ben koyayım madem

kelimelere madem çok takılıyorsunz ve düzeltmeye meraklısınız size şunu söyleyeyim.

1. teori bilimsel argümana dayanır diyortsunuz. metafizik olaylarda buna siz ne ad veriyorsunuz acaba..

 

2 . dünyadaki müslüman sayısı 4,350 milyon civarındadır. (gayrı resmi rakamlar.) Bunlar çoğu bir takım sebeplerden dolayı kendilerini gizlemektedirler..

 

3. müslüman olupta Allahın var dediği ve  Bizzat adı "cin" olan sureyi  inkar edenler malesef müslüman değildir sizin bir milyar insanınız malesef sizin tanımınıza göre kafirdir.

nokta .

 

siz hatali ve yanlis bilgiler verdikce düzelticez tabi..ama bu sizin yaptiginiz gibi bakin hic bir lafin altinda kalmam cabasina dayaninca ,okuyan kisiler tarafindan da kücümsen yazilar halini aliyor yazdiklariniz ne yazikki..zaten yazdiklarinizin bir tanesinde mantik yok...4 küsür milyar müslüman varmista ta sakliyormuslar da kendini :-) cinleri inkar edenleri müslümanliktan cikariyorsunuz ama dinini söylemeyenleri müslüman kabul ediyorsunuz..bu aradan 4 milyar küsür müslüman deyimini baskasinin yaninda söylemeyinde güldürtmeyin kendinize ( iyi niyetli bir tavsiye)..olayin özü suki sizin cin sacmaliginiz konuyu dagitti ne yazikki.o yüzden de bastan yazdigim gibi siz ve sizin mentalitenizde her konuya cin,seytan serpistiren yazilarin silinmesi dini konularin acilmamasi en güzeli olur diye bastan belirttim..yoksa bi yigin sacmalik okuyoruz olay bu ne yazikki.

sayın palındromık bu gayrı resmı rakkamları nerden aldıgınız 4,350 mılyar dunyada çinın nufusu 2008 sayımı 1,350 cıvarında bunun % 3 Müslüman
Müslümanların dünya üzerindeki dağılımı Kıta Toplam nüfus Müslüman nüfus % Müslümanların oranı
dunya nufusu musluman dagılımı
Asya 1,030,000,000 % 26.22 % 69.336
Afrika 412,324,632 % 45.762 % 27.23
Avrupa 44,090,366 % 6.052 % 2.987
Amerika 6,230,503 % 0.705 % 0.422
Okyanusya 372,968 % 1.22 % 0.025
Total 1,522,813,123 % 22 % 100
kendımızı kandırmıyalım ışık sızınle olsun

Sn. Galaktik

Resmi rakamlar herzman doğru olduğu anlamına gelmez.

Nasa yada ABD yada başka bir kurum yada devlet . ( mikrodan makroya) acaba resmi olark hep doğrularımı söylerler.

hatta türkiyedeki nufus sayımındaki resmi 74 milyon rakamınıda ( 107 milyon olarak ) revize ediyorum.

benim edindiğim bilgi farklı kaynaklarım olduğunu söylemiştim.

Benim bir çok kaynağım var. kendimce.

hatta forum ilgi alanında olduğu için bir ufonun yerini bildiğimide söyleyebilierim. ancak henuz zamanı gelmediği için ziyaret edemedim. .Ne zaman olacağını bilmiyom belki gelir belki gelmez. o insanın kendi ile alakalı bunları kaldırmaya  anlamaya ve kavramaya ne kadar açık olduğu ve hazır olduğu ile alakalı.

neyse asıl sorunuza geleyim.

benim edindiğim bilgiler çok çeşitli kaynaklardan olmakla birlikte asıl merak edileni söyliyim farklı boyuttan bir varlıktan geliyor. Çok sık konuşmasada ve görüşemesemde Dünyamızı çok iyi takip ediyor ve her türlü konu hakkında muazzam bir bilgi hazinesi.

Düna nufusu ile ilgili hatta biraz daha detaylı sorarsan bunun net rakamını bile verebilir. en son aldığım bilgiyi paylaştım. Bazıları için konuşuyorum sizler sadece size verilen resmi hazır bilgilerle hareket ediyorsunuz , benim belkide 100 milyonda bir insana denk gelebilcek bir şansım oldu ve merak ettiğmi her konuyu en ince ayrıntısınıa kadar soruyorum ve bana sadace yeri zamanı geldiğinde ve kaldırabileceğim kadar bilgi veriliyor. Benim bile tıkanacağım noktalar olduğunu söylüyorlar. kaldıki sizlere çok fazla uçuk gelen şeyler benim bazı noktalarda gerçeğim ve yaşadıoğım olgular.

Herhangi bir kaçırılma yada çip yerleştirilme filanda olmadı bende. öyle bişi yok.

şimdiyek kadar bahsetmiş olduğum konulardan

dunyanın oluşumundan tutunda ,yaşayan dinozorlara , piramitlerin özellikleri ve  inşaası , atlantis medeniyeti ve yeri hatta burada hiç bir yerde olmayan ve  bulamayacağınız ve sözü geçen o  yok edici silahın çalışma pensibini anlattım. ( genelde verilen bilgiler nette yada herhangi bir yerde olmayan ve yayınlanmamış bilgilerdir )

çoğu zaman sorun çıkmasın diye düşünce yada tahmin adı altında yazdım bunları.

verdiğim bilgiler arasında yine ,

ufolarla ilgili bilgi sistemimizde nerelerde olduğu yada olmadığı , dünyadaki gerçek ufoların hangi devletler elinde olduğu ,insandaki telekinezi sınırını , ddv lerdeki araç kullanma tekniğini , aydaki ve marstaki askeri uzay ussunu ( marsı daha sonra teyit ettim Ra nın açıklamasından sonra) türkiyede de piramit olduğunu , 2370 ve 3025 yılllarına ait çıkacak çok ölümcül virus isimlerini ( gelecekten haber verme konusuna girdiği için detaylandırmadım ve es geçtim) , yecuc mecuc denilen yaratıkların çinde  olduğunu ( ama tam net yerini bilmiyorum ) vs.. vs.. uzatabilirim.

sanırm bu forumda artık söyleye bileceğim bir konu pek kalmadı gibi. diğerleri bizzaet yaşarak öğreneceğimiz konular olduğu ve tahmini 40  50 yıl içinde gerçekleşecek olar olduğu için açıklamadım bazılarını..

Amacım biraz bam teline dokunup bazı konularda uyandırmak ve farklı şekillerde olgu ve olayları ele alınabilmesini sağlamaktı.

Bundan sonra kendi eğitim ve araştırmalarıma ağırlık vereceğim. dinlenme  sürem doluyor.

sizin tabirinizle ışıkla kalın. :)

saygılar.

Allah askina kimmis bu baska boyuttan size haber getiren yaratik ? yani ddv mi yada sizin su cinlerden ,perilerden biri mi ? kusura bakmayin ama size inanmiyorum,simdi sizi inandirmak gibi bi niyetim  yok diyeceksiniz ama böyle bir niyetiniz olmasaydi konuyu acmazdiniz.madem konuyu actiniz devam ediniz ..kimmis bu öbür boyuttan gelen yaratik ? bahse girerim size internetten yada msn den yazan baska boyuttan oldugunu söyleyen düzanbazin tekidir.sonrada disari arkadaslari ile cay icmeye cikip bugün cok eglendim birini baska boyuttanim diye kekledim ,muhabbetleri ediyordur..

 

ikinci secenek su ki ; ruh sagliginizla ilgili bir problem olmali (bunu ciddi manada söylüyorum ,dalga gectigimi düsünmeyin sakin ),zaman zaman bazi insanlarin basina gelmesi olasi bir durumdur .Ha deseydiniz ki ufolar tarafindan kacirildim belki gene inanmazdik ama en azindan bir olasiliktir.ama simdi ne oldugunu sizin bile bilmediginiz bir canlidan söz ediyorsunuz. biz size inanmalimiyiz ? 40-50 yil icinde neler olucakmis onu bile söyleyemiyorsunuz,sadece cünkü okadar senaryo yazmak zeka ister,yaraticilik ister biraz ..biseyler olucak deyip gecmek isin kolayi tabi..

:))))))))))))))))) bu sitede herkes birbirinin akıl sağlığından şüpheleniyor:)))))site dışındaki çoğunlukta hepimizden:))bilinmeyenle uğraşmak böyle işte!ifade edemezsin ispat edemezsin...sadece yaşadıkların vardır...bazen düşünüyorum şizofren olabilirmiyim diye:)))çünkü bazı şeyleri mantığım almıyor,yaşadığım halde şahit olduğum halde!özellikle akıl oyunlarını seyrettikten sonra,hani bazı tecrübeleri yaşarken yanımda başkaları olmasa şahit olmasa kendimden şüphe ederdim:)

sayın palindromık bakın sızın vermış oldugunuz bılgıler ve sızın baglantı kurdugunuz varlıkta bı sıkıntı var basıt bır matematık ortalama çın,hındıstan ve avrupa musluman nufus genel olarak %5-8 cıvarında buda 2.750-3000 cıvarında musluman olmadıgını gosterır amerıka ,okyanus ve afrıka kıtası harıç bu varlık kımlerden sayın palındromık problem degıl ben o kadar aptal degılım ve herşeyıde dın çerçevesınden bakmam nerden bu enerji sırıuslu ,pladeıslımı,hatorlumu,eskı ra grubundanmı, galaktık konseydenmı,kryonmu, kımden var hepsının bılgısı sız soyleyın ben okyanus gıbıyımdır.bakın açıkça soyleyeyım sız gemılerın yerlerı ve bılgısı hakkında bu kadar bılgı sahıbıysenız o anlatmış oldugunuz dınsel ve uzaysal paradıkmalar boyle olmamalı sıze soyle soyleyeyım buu yenı merak eden ve arkadaşlar kanabılır ama sızın yazı ıçındekı anlatımlarınız kopuk kopuk ve bellı yerlerınde egonuzu tatmın etmek için her yazınızda şundan boyle geldı bu boyle gıttı sıstemını kullanıyorsunuz,bakın sıze bılgısız demıyorum ama şunu herhalde anlarsınız takımınızı seçın bır ordan bır burdan olmayın. sevgıyle ışık sızınle olsun

Sn galaktik

 Aslında burad kemeyi, düşünüyoeusm . Bazılarının kişilik haklarıma ve bana iftiralarına rağmen susumayı tercih ettim onlarla daha sonra ( madem gelecekle ilgili bişiler bekliyorlar ) umuma olmasa bile izin verildiği takdirde o malum kişilerin şahsı ile ilgili ve yine izin veirldiği takdirde kendileri ile alakalı  kimdenin bilme ihtimali olmayan bazı şeyleri ortaya dökmek gerekiyro sanırım.

neyse sizin benden istediğiniz rakamların doğru olup olmamasımı yoksa aldığım bilginin kaynaığının doğruluğumu yoksa kaynağın kendisinini doğruluğumu ...

 

rakamları diyorsanız. ;

Nufüs aynı nufus ancak mevcut inanışlar arasında dağılım değişmektedir günden güne. ve ( forum dışı olmasına rağmen ) islama kaymaların çok fazla olduğudur. ( bunuda malum şahıs rakam verdiği için bende rakam verdim) bahsettiğniz nufus kaynakları kimlikte yazan veya etnik tahiminlere göredir sizce inanış kimliğe göremi olur. Hayır kalbte olur..ben bunu kastederek söyledim. ( yoksa dediğiniz istatistikleri gayet iyi biliyorum)

bağlantı kurduğum kaynaklar arasında;

1. dünyanın çeşitli ulkelerinden her biri kendi branşında uzman bilim adamları

2. dini açıdan bakarsanız ( islam ) Bilgisi direk verilen ve verilmeyen bazı varlıklar. ( Sn muzaffer in bir sorusunda  alıntı yaparak verdim isimlerini ve yapılarını .Tatmin olmuştru yad olmamıştır o farklı bir konu. daha detaylı bilgi almak isteyenlere face to face açıklayabilirim ama yazılı olarak bukadr yeterli bence )

3. genel olarak ideolojik dışı açısından bakarsanız  ( şimdilik Endirekt olarak ) Ufo ve DDv ler

4. Kendi asraştırmalarım ve malum buradaki bazı arkadşların yaptığı gibi her türlü iletişim tekniklerini kullanarak bilgiye ulaşma.

5. Ayrıca havvas , ismi azamlar , hat , kuran ilmi ve madde ve elementlere hükmetme ve yönlendirme , belli seviyedeki semalardaki varlıkları tanıma ve istişare etme vs vs. gibi konulardada çok ciddi eğitimler almaktayım.

bunların ışığında yaptığım yorum ve bilgileri vermekteyim.

hiç bir zaman ego yada ün nam peşinde değilim olamamda. sonuçta net ortmında sanal bir karakterim. kime ne ünüm namım olabilirki..

 size göre tutarsız yada geçersiz yada kabul edilemez olablir. Benim burada farkım dikkat ederseniz

paylaşılan konularda verilen bilgilerin haricinde ( bir kaç konu hariç ) hemen hemen hepsinde hiç biryerde olmayan ve yayınlanmamış ve şimdiye kadr bilinmeyen veri ve bilgileri aktardım.

Sadece işin içinde metafizik varlık olma ihtimali olan bazı konularda bu gerçeği dile getirdim. Bazılarınınm kendi ideolojik görüşüne uymamasına ve çok fazla tepki göstereceklerini ve seviyeyi düşürerek saygısızlık yapacaklarını bilmeme rağmen. ( zaten bu yapıldı umurumda bile değil kişi  kendi nasılsa başkasını da öyle görür )

Birde kaçırılma olaylarınıda araştırdım. şimdiye kadar hiç bir DDv kaynaklı kaçırılma  olayı olmamış iddiambudur.

çip takılan insanlar vardır olabilir ama bunun kaynağı dünya ve insan dır.

Daha dünyamızdaki varlıkların bile neredeyse 10 da 9 uzunu bile bilemezken ( sizi tenzihederim ) bazılarının sanki dünyayı herşeyiyle öğrenmiş ddv lerle ilgili ahklam kesmeleri çok garip. Verilen bilgileri kafadan olam yoktur mantığıyla sadece  bizden başkası iyi bilemez mantığı ile yaklaşımlar onları olduğu yere çiviler.

 

Takım derken neyi kastediyorsunuz. benim çizgim gerçeğin peşinde olmak.

Ancak açıkamadığım bir sürü gerçek var, ben teori olarak bile bir fikir söylediğimde direk refuze eden hatta saygısızlık boyutuna getiren bazı nefes alan canlıların  , ben direk olarakabu budur dediğimde tepkilerini düşünmek bile istemiyorum. kızmıyorum.. Kapasiteleri ve algıları ölçüsünde değerlendirme yapıyorlar.  Ancak saygı sınırı aşıldımı ben o ortamda bulunmam.

Gelecekten bilgi vermemi söyledi bir canlı , zaten dikkatli takip ettiyse yazdıklarımı verdiğim bir kaç bilgi var.

benim amacım gelecekten bilgi vermek değil o nedenle bununla ilgili konuları sadece bu konuda eğitim almış ve bunun ilmini alan kişilerle paylaşabilirim.

 

şimdilik bu kadar

( sadece Sn Galaktik e özel verilmiş cevaptır. buna karşılık hiç bir yorum yad yapılacka yoruma crvap vermek isemiyorum. Sadece Sn galaktik ve beni bağlar bu konu )

saygılar.

 

 

 

 

ılk önce şunu soyleyeyım sayın palındromık bakın yıne aynı şeyı yapıyorsunuz ilk önce cevap olarak kendınızı savunup sonra yıne baglantılarınızı gızemlı bır şekılde çok gızlı mantıgında anlatıyorsunuz bakın kaçırılma yok dıyorsunuz amerıkada 8 adet haktan beyın tv anlattıkları vardır bunlar çipli olup dunya da kullanılan materyaller ve maddelerden oluşmayan çıpler,ayrıca bu kadar sakınmayın çok dernek ve enteresan insanlarla karşılaştım ve yasadım benım için problem degıl soyledıgım gıbı okyanus gıbıyımdır hıç olmayanındanda bır kum tanesı vardır.ayrıca yazılarınızda taasavuf mantıgı baglantılı yazı karekterlerı var gıbıme gelıyor bundada bazı varlıklarla islam mantıgı argomanlarındakı mantıkla konuşuyorsunuz,açıkçası bu baglı oldugunuz tasavuf grubu,dernek,gemıyle alakalı kım sıze veya enerjıye baglıyorsa ogrenmek ısterım eger burda sıkıntı olarak goruyorsanız face goruşebılırız.ışık sızınle olsun

Sn galaktik daha ne gizemi kaldı maddelr halinde kaynaklarımı sıraladım.Bir tek isim adres ve vesikalık foto kaldı. daha öğrenmek istediğiniz vedir acaba.

Çiplerle ilgli benim iddiam halen devam etmektedir. Bakınız uzay maceramız nereyedeyse yarım asırdır devam ediyor.bunun yanında teknolojik gelişmeleride göz önunde bulundurursanız,Bahsettiğiniz materyallerin gezegenlerden yada teknolojik olarak geliştirilmiş yeni alaşımlardan olma ihtimalini göz ardı etmemek lazım. Kaldıki Atlantisteki bahis geçen silahın yapsında bulunan kristallerin bazılarının hala keşfedilmemiş element yapısına sahip olduğunu söylemiştim. bu kirtallerin kaynağıda dünyamız..( dünyamız hala bir muamma)
Çok rahatlıkla söyleyebilirimki herhangi bir dernek , tarikat , yada kurumla hiç bir alakam , ilişkim ve uyeliğim yoktur. olmazda.
kaynaklarımda hem dini taraf var hemde bilimsel taraflar var zaman zaman ben bunların sentezi ile bir takım sonuçlara çok daha hızlı bir şekilde ulaşıyorum.

diğer yazınızada cvp vereceğim.
saygılar.

sevgılı dostum atlantıslıler donemındekı materyaller hakkındakı fıkırlerıne yuzdeyuz katılıyorum yalnız atlantıslıler bu savası kendı aralarına nıfak sokan rectıkulu veya surungen gruplarıyla yaptılar o donemde dunyanın ıkı uydusu vardı ve bu krıstal sılahı kullandılar bundan sonrada savaş antanlantıs kıtasını krıstal yok edınce bugun tıbetten,mısıra gızlı ogretı devam ettı bılgeler her bolgeye yayıldılar hatta bellı bolumunun dogru zaman gelene kalan yeraltı dunyasına indıklerı ve zaman geldıgı zaman çıkacakları anlatılır.ışık sızınle olsun

Sn galaktik

"hatta bellı bolumunun dogru zaman gelene kalan yeraltı dunyasına indıklerı ve zaman geldıgı zaman çıkacakları anlatılır."

 

Bu bilgiyi aynen teyit ediyorum. belli bir vakit geldiğinde ( zamanı bilmiyorum gelecekten bilgi vermek gibi olmasın :) )  Atlantis tekrar denizaltından yer yüzüne yukselecektir. Aldığım bilgiler arasında bu da vardı. Siz dillendire nekadar söylemek istemedim. malum sebeplerden dolayı ( gelecekten haber verme vs. vs. )

 

saygılar.

ayrıca islam dınını gore gayıpten haber yoktur sız gelecekten nasıl haber verıyorsunuz bu varlık pozıtıf bır varlık oldugunu nasıl inanıyorsunuz ,ayrıca takım derken şu demek istedım ya bu olaylara dın mantıgınla bakarsınız yada
fızık ve gorsel verı mantıgınla çunku dınle baktıgınız an yazsa bıle o gun algılamadıgınız kuran ayet ve surelerınde o gun için yalnış ve yok dersınız.onun içinde sıze geçen yazdıgımda uzaylılar indıgı zaman kuranı kabul etmetecekmısınız dedım.bende sıze soyle soyleyeyım olur olmaz cevabı degıl bu algılama ve yaratıcıya inanma olayıdır . ışık sızınle olsun

Evet gaybten kimse haber veremez. Aslında benim bahsettiğim şeylerin çoğu gayp değildir. dikkat ederseniz virüsler hariç hiç bir konuda zaman ve tarih vermedim bilmiyorum
piramit olayı gayb değildir. Türkiyede olduğunu söyledim daha sonra ortaya çıkaağını söyledim. bu gelecek değildir.
gelecekle ilgili nukleer savaş olacağını söyledim.bunu zaten herkes tahmin ediyor.
Hatta Forumdada konusu açıldı muhyittin Arabinin bulguları bazıları için konuşuyorum nasıl çıkmışsa ve dünyada bazıları tarafından kabul görüşse onun kullandığı ilmin aynısını zaten almaktayım. Ama kolay bir ilim değil.Ancak bu gelecekten haber verme amaçlı değildir.

pozitif olduğunu yuzde yuz kimseden emin olamazsınız sadece önceleri temkinle ve şüpheyle yaklaşırsınız aklınızdaki soru işaretleri ve acabalar bitenekadar ve daha sonra verdikleri bilgileri sorgularınısz doğruluğunu yada gerçekliğini tabi bazılarını test edemessiniz mesela neptundeki ufoyu test edemem ordamı değilmi diye. Ancak zamanla şüphleriniz yok olmaya başlayınca ve görüğünüz ve yaşadığınız olaylarla bunlar örtüşmeye başlayınca. Bir güven tabiiki oluyor.Ve ben herzaman aldığım bilgileri sorgularım mantıklı bir açıklama ile birlikte .
bnim burada "dinsel" diye tabir edilen yaklaşımım sadece inanç ve cinler hakkındadır.
hatırlarsanız ,

1 uzaylılar neye inanıyor diye bir konu açılmıştı.
2 cinlerden konu açılmıştı. vede bazı konularda anlatılanların Cinlerle bağlantılı olma ihtimali olduğu için tavsiye niteliğinde yorumlar yazmıştım.

Kuran konusundaki yaklaşımına katılıyorum her okuduğunuzda ve anlam çıkardığınızda bir sonraki gun hafta yada ay aynı konuda daha değişik ve yeni bilgiler elde edebiliyorsunuz.kesinlikle doğru.öylede oluyor.

ben sabit olanları değişmez olanları açıklıyorum buradan.

DDv lerle ilgili ise başka bir boyuttaki varlıkların Bizim Allah olarak ( bildiğimiz 99 ismi tabiki var )isimlendirdiğimiz yaratıcıyı o boyuttaki varlıkların "Settar" ismi ile yaşantılarında tanıdıklarını ve günlük yaşantılarında kullandıklarını aktarmıştım.

yine başka boyut yada galaksi deki( bunu net hatrılamıyorum ) bir gexegenin tamamen bir su damlasından oluştuğunu öylemiştim.içindeki varlıklarda biraz farklı olmakla birlikte sudan bir yapıya sahip olduklarını. hiç bir kara yada toprak parçasının olmadığı bir gezegen.

bunlar gelecekten bilgiler değildir. SAdece diğer konularda şu an var olan ama atıyorum mesela 50 60 belkide 100 yıl sonra keşfedilecek olayları söylemişimdir.var olanı söylüyorum. dikkatinizi çekerim.

saygılar.

bakiniz dün yazdigim konulardan bahsederken canli diye hitap etmissiniz terbiyesizlik ediyorsunuz..daha sert cevaplar yazmak istemiyorum..ama söylediginiz hic bir seye inanmadigimi bilmenizi isterim..evet mesele kapasite meselesi dediginiz gibi..beni konulariniza ve yazilariniza indirek olarak dahil etmeyiniz yoksa birdahaki sefere farkli sekilde yazmak zorunda kalabilirim..

Siz seviyenizi belli ettiniz yazılarınızda bana ve kişilik haklarıma hakaret eden birine sn gibi kelime kullanmamı beklemeyin.

 söylediğiniz terbiyesizlik kelimesini önceki yazdıklarınıza bakarak bir çıkarım yapın..Acaba kim yapıyor.

Ayrıca ben isim zikretmedim ikinci olarakta  herkes nefes alan bir varlıktır. Teknik olarak yanlışlık yok. Forumdaki her insan nefes alan bir varlıktır aslında. Size göre nefes alan varlık nedir bilemiyorum.

insanlara karşı saygı ve duyarlılığı keşke hakareet ve saygısızlık yapmadan önce gösterseydinizde bu durmlara ve sevilyelere düşmeseydiniz.

Artık muhattabım olmadığınızı söylemiştim daha fazla uzatmayalım...

evet benim seviyem cok düsüktür siziki kadar yüksek olmasina imkan yok sonucta ruhani hic bir varlikla iliskim yok, sizinki gibi ..fakat sizde sunu iyi bilinki yazdikalriniza inanilmiyor..benimle muhattap olmayacaginiza inanilmaz sevindim diyebilirim..genede iyi aksamlar ,ruhani iliskilerinizde basarilar :-)

Hala cinler deyip   devam ediyoruz . cinler metalik,fiziksel yapisi olan  uzay araclarimi kullaniyor da ben mi bilmiyorum  ?  dünyada bize gözükmüyorlarda günesin cevresindemi gözüküyorlar ? insanlarin teleskoplari ,fotograf makineleri olduklarini bilmiyorlar mi da kendilerini bize gösteriyorlar ? bizim onlari görebilecegimizi aklillarinin ucundan gecirmiyorlar sanirim ..cinlere bu derece inan ve onlarin uzaya da ciktigina kendini inandirmis baska birine rastlamadim simdiye kadar :-) daha ne yazilabilir bu konu basligina bilmiyorum artik

videodaki görüntülerin güneş çevresindeki özellikle metalik olduğunu nasıl biliyorsunuz yaklaşık 150 milyon km uzaktan kaldıki net ve belli bile değil. bravo valla

kendi içlerinde 3 çeşitler bilgisi verilmişti. ama bilmiyorsanız geçmiş konulardana yada netten detaylı bulablirsiniz.

 

kendini inandırmış cümlesi çok komik .

bu bir teori demiştim demekki çok yer etmiş.

cinlerin sadece dünyada yaşadığını nereen biliyorsunuz bilimsel bir ıspatınızmı var madem bilimsel ve fiziksel yaklaşıyorsunuz yoksa kafadanmı atıyorsunz...?

bir konuda bilgi sahibi olmakla o konuya kendini inandırmak farklı şeyler. kavram ve mantık karmaşası içindesiniz malesef.

yazdıklarınızı bir daha okuyun ve gözden geçriin derim .

 

benzer görüntüler youtube da belki yüzlerce mevcut ,hemde nasanin teleskoplarina yakalnmis görüntüler mevcut.burada metalik olduklari cok asikar belli su anda link vericek zamanim yok ama üsenmeyip youtube de gezinirseniz rastlarsiniz..ama siz cin diye tuturmusken uzay gemisi evinizin catisina  konsa inandiramayiz sanirim :-)

bahsetitğniz görüntüledeki metalik renkler cismin metal olduğu anlamına gelmez. yine anlamı çarpıtıyorsunuz.

 

ben sizi inandırmaya çalışmıyorum. öyle bir sıkıntımda yok .

Zaten peygamber bile ayı 2 ye güneşide 4 e bölmüşken inanmayan bir zihniyet vardı.

Ben kim oluyorumki sizi bazı şeylere iandırmaya çalışıyorum.

 

 

sayın muzzi55..evet güneşin çevresinde cin vardır demek bir yanılgıdır ve bir hatadır katılıyorum..Ve birde bunun böyle olamayacağına dair ayet veriyorum..Rahman 33..Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin çevresinden geçmeye gücünüz yeterse geçin gidin. Ama Allah'ın verdiği bir güç olmadan geçemezsiniz.