Ana içeriğe atla
9 Aralık 2010 tarihinde symeramon tarafından gönderildi

Güneşimize bir şeyler oluyor !

http://www.youtube.com/watch?v=kZ96bEK8no0

Güneşimize bir şeyler oluyor!!! Son dönemde sürekli güneşin çok yakınında duran tanımlanamayan cisimler ortaya çıkmaya başladı... Bu video dünyadan bile onları görebileceğimizin kanıtı...!!!

videonun 01.22'inci anına dikkatlice bakarsanız, iki nesneden önde duranına çarpıp, yukarı ve alt tarafından uzaya karışan güneş dalgalarını görebilirsiniz, yani bu şu demek ki, orda gerçekten öyle birşey var!

İkinci olarak videonun 03.17'inci anında güneşin yaydığı ısı dalgaları da rahatlıkla görülebiliyor... bu nesneler güneşin yüksek ısısına dayanmakla kalmıyor, aynı zamanda güneşin çok kuvvetli olan çekimine kapılmamayı da başarıyorlar...

Yorumlar

sayın muzaffer şu çımbız gıbı kurandan ayet çekmeyı yapmayın,yanı şu plartformda gırmemek için kendımı zor tuttum am ayetlerı boyle yaparsanız olmuyor.
şimdı dedıgınız dogru evet rahman suresı 33 de dıyor insanlar ve cınler goklerın ve yerın cevresını aşmaya gucunuz yetıyorsa geçin dıyor ama bu ayet dıkkat edersenız cınlerle insanları aynı bılgı sınırıyla sınırlıyor asıl bızı ılgılendıren ayet rahman suresı 29 ayet goklerde ve yerlerde olan kımseler her şeyı ondan isterler.
yanı herşeyı cıne baglamayın insanları yaratıcı bu boyutta üstun kılmış olabılır ama dıger boyutlarda kımlerın oldugunu bılemeyız ışık sızınle olsun

Yaşam dediğim kavram içerisinde bizi biz yapan etkenlerden bir taneside dindir elbette.Dini biz kendimizden uzaklaştıramayız.Tabiki görsel,fiziksel ve bilimsel kanıtların ışığı ve Yüce Allahın öğretileri ile gözlerimiz görebilir.Yorumlarımız ve teorilerimiz bunların ışığındadır.Dinden konuşulduğunda bu kadar kızmanın gereksiz olduğunu tekrar..... tekrar etmemize gerek yoktur.Bizler her gördüğümüzü çoğunluğun gördükleriyle kıyaslarız ve çoğunluk siyaha beyaz demişse ;çoğunluk kazanmıştır.Gerçekler asla inkar edilemez.

Allah aşkına, her işe yüce dinimizi karıştırmayın... Ne güzel söylemişssiniz, sizin dininiz size benim dinim bana diye... Sessizce yaşayın dini, peygamber efendimizin buyurduğu gibi bir elin yaptığı ibadeti öbür el görmeyecek... Allah bile peygamberine sen sadece ilet gerisine karışma derken... Mevlana hazretleri ne güzel buyurmuş, ne olursan ol gel diye... Dikkatinizi çekerim, şu ol, bu ol da gel veya buraya gelirsen şu olacaksın bu olacaksın dememiş, sen sadece gel demiş!!! Özgür irade ile dinimizi aynı kefeye koymak bile yüce dinimize yapılacak bir haksızlıktır...

Arkadaşlar aranıza girmek gibi olmasın,fakat her defasında burada, burası dini bir forum değil diye belirtmeye gerek yok..Burada herkes ne yaptığını ne ettiğini bilecek anlayacak yaşta ve bilgi birikimine sahiptir..Burada dini yorumlarda kimsenin aşırıya kaçtığını sanmıyorum..Kimsenin de kimseyi falanca dine davet etme gibi bir arzusu bir çabası yok ve olamaz..

Konularla bağlantılı olarak eğer bir kişi dinsel bir yorum yaptığında hemen bu kişinin aforoz edildiğini dışlandığını görmek acı bir durum..Burada ateist düşünceye sahip olanların yorum hakkı varsa,dinsel düşünceninde yorum hakkı aşırı olmamak kaydı ile mutlaka olmalıdır..İlgili bir konu olduğunda dinsel yorumlar yapıldığını öyle sanıyorum ki daha önce de yüz defa yazdım..Ve hala yazıyorum..

Bazan tepkiler öylesine hızla geliyor ki inanın neredeyse müslüman olmamdan utanacak bir hale geliyorum..Bunu da yine acı bir durum olarak görmekteyim..Zaman zaman dinsel bir yorum yapıldığında tepkilerimizi; buranın dini bir yer olmadığı şeklinde değil de, karşımızdakine yine fikirlerimiz ile belirtsek sanırım daha iyi ve güzel olacaktır..

Kalın sağlıcakla..

 

burada bütün konularda din konusunda konusulacaksa size kolay gelsin.fakat ben ve benim fikrimde olanlar dinden alintilar olmasin diyoruz.bunun sebebide din konusu her acildiginda tartisma yaraticak olgular barindirmasidir.yoksa kimsenin baska bir kisinin  kisisel inancini sorgulamak gibi bir hakki olamaz.

birde isin diger boyutu var ki dini icerikli alintilar herhangi bir dine inanmayan yada baska bir dine mensup kisilerce zere kadar itibar görmeyecektir.o sebeple gereksiz tartisma ortami yaratmasi cok sik olagelen bir durumdur.sizin müslüman yada hiristiyan olmaniz karsida yorum yazanlari zerre kadar ilgilendirmedigi gibi sizin sahsi hayat  görüsünüzdür.bu yüzden dini forumlar vardir ki insanlar bu konular hakkinda konusabilsin diye.faka bildigim kadari ile burasi dini konualr konuslan bir forum degil ! buna ragmen ufak asiriya kacmayan dini yorumlara kimsenin bisey dedigi yok tabiki.ama olay o noktaya geliyorki yok efendim cine inanmayan müslümanliktan atiliyor,dünyada 4 milyar küsür müslüman vardir konulari aciliyor..sizin konularin bu noktaya gitmesinden memnunsaniz ne ala ! ben degilim sahsen.o yüzden de bu forumda daha fazla yazmak gibi bir niyetim yok.size keyifli sohbetler..

 

 

sayın muzzı sıze tamemen katılıyorum bıraz zorlada olsa dogrulamak ve ınsanları farklı mantık ve duşuncelere sokmamak için kurandan alıntı yaparak yazmak zorunda kaldım açıkçası istemedende olsa bazen dogruları yazmak gerek 4,350 olayıda zaten ayrı bır olay onunda bılgılerını kıta kıta yazdım,(toplamda 1,350)ama insan yazmadan duramıyor.kendı adıma özür dılerım. ışık sızınle olsun

Aşırıya kaçmamak şartı ile herkesin yorum hakkının olduğunu az önce de yazdım,ister ateist ister dini düşünce sahibi olsun..Ama sizin buradaki bir arkadaşımızın dünyadaki müslüman sayısı ile ilgili görüşü ve cin hakkındaki görüşleri yüzünden bunu başkalarına yansıtmanız ve forumda dinsel yazılıyor diye forumun tamamını böyle algılamamanız gerekirdi..

Burada dinsel yorum yapılmadığını daha ne kadar yazacağımı da bilmiyorum ve hala dinsel yazıldığını söyleyip duruyorsunuz..Dinsel yazı diye bir şey yok ve olamaz..Ancak bir konunun bir dalı ile din kültürü arasında bir bağ kurulu veya ilgili ise veya konu yapısı itibarı ile dinsel bir tabire dinsel bir kelimeye dayanıyor ise işte o zaman dinsel tabir veya dinsel kelimeler kullanılıyordur..Yazılanlara bakmıyormusunuz ??..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın galaktik benim verdiğim ayette insanların ve cinlerin allahın iznı olmadan yeryüzünden fezalara yani diğer galaksi ve yıldızlara vs.gidemeyeceklerini ve bunun allahın isteği olmadan tamamen imkansız olduğunu söylemeye çalıştım...

Ayetin anlattığı budur..Bu anlamda cinlerinde yıldızlarda yaşayamayacağını belirtmek istedim..ve konu ile ilgili olarak en uygun ayeti verdim..Kalkmış siz bana nelerden bahsediyorsunuz ???...

Muzaffer kusura bakmayin ama sacmaliyorsunuz sadece..Son yazimda "dinsel " diye bir tabir kullanmadim tekrar etigimi vurgulamissiniz da...Ama dinsel diye birsey vardir ve bu sizin yaptiginiz konusma ve yazma seklidir ,ayetlere vs vurgu yapilan konusma tarzlaridir..Genelikle kisisel görüs yetersizligi olanlarin oradan buradan duyduklari ayetleri vurgu yaparak ,ufo konusunu dini bir yapiya getirme cabalaridir.En azindan disaridan durum böyle gözükmedir.biz diyoruz ki bilimsel olgular tartisalim ,Kuran da yada baska kitaplarda ne yazdigi baska yerlerde tartisiliyor zaten.Hala dediklerimi israrla anlamiyorsunuz.. "Fazla asiriya kacmamak sarti da " ne ki ? kim belirliyor bu asirilik kriterlerini sizin insafiniza mi birakicaz forumda asiri din vurgusu var mi ,yok mu ,asiri mi diye ? ha biz ne diyoruz Kuran da yazan seyleri kendinize saklayiniz zaten merak edeneler, Kuran i acip okuyor,sizin söyleminize kimse bakmaz bunu duyma niyetinde olanlar.Hemde bu sayede gereksiz tartismalar olmamis olur.

Karşısındaki insana saçmalıyorsunuz diyen bir zihniyet ve bu zihniyetin din korkusu...Evet ben sizi bu şekilde tanımlamak istiyorum..

"Kişisel görüş yetersizliği olanların oradan buradan duydukları ayetleri"

kelimesini kullanmanızı sizin bir ayıbınız olarak ve bir kelime oyununuz olarak görüyorum..ve kişiliğinizin bir göstergesi olduğunu sanıyorum..çok ayıp çok..

Aşırıya kaçmamak derken evet yine söylüyorum karşısındaki insanı rencide edecek şekilde ateist veya dini yorum yapılmamalı diyorum...Ama siz şimdi bunu yaptınız ve birde akıl vermeye çalışıyorsunuz..Aşırı kaçan yorum olur tepki verirsiniz,aşırı kaçmayalım deriz yine tepki verirsiniz bu ne böyle ya !!!...

 

muzaffer efendi siz isteginiz kadar dini vurgular yapabilirsiniz,yazdiklariniz artik beni ilgilendirmiyor..size iyi niyetli bir tavsiye ve disaridan görünen durumu bildirdim,ama siz nato kafa nato mermer tabiri ile yolunuza devam ediyorsunuz..yazdiklariniz sadece sacmaliktan ibaret ne yazikki..her cümlenizde ayet ,cinler,periler bu ne sacmalik ? biz ufo tartisiyoruz burada,konuyu nerelere tasidiniz.konunun nasil bir görünüm aldigindan haberiniz bile yok..ben forumu yeni acan biri olsaydim afedersiniz ama ( benim yazdiklarimda dahil )kim bu geri zekalilar ,bu konuyu nasil buraya cekmisler deyip kapatirdim forumu..bu derece basit ve zirvalik haline dönüstük sizin cin ,peri zirvalamalarinizdan sonra ne yazikki..ama konu hakkinda daha yazmiyacagim istediginiz hakareti yaparak bitirebilirsiniz konuyu.size de yakisan bu olur.hayirli aksamlar..

Şu yazdıklarınızın her biri birer hakaret..

.Başka platformlarda bunun gibi konuların nasıl tartışıldığını da biliyoruz nette hiç bakmıyormusunuz!!..Bu anlamda bu sitede bu ve bunun gibi konuların açık ve net olarak (herkes kendi öz düşüncesini söyleyip yorum yaparak) tartışıldığını ve arada sizin gibi bazı uyum sağlamakta zorlananların  çıkabileceğini söylüyorum..Benim yazılarımın saçma olmasından size ne !!..bende forumu yeni açan bir kişi olsaydım sizin düşüncenizin tam tersine ne kadar güzel yazıların olduğunu düşünürdüm..Sitenin nerelerde olduğunun farkında değilsiniz galiba...Ayrıca yazdıklarınızın hakaret türü yazılar olmamasına dikkat edin..Ben size hakaret etmiyorum sizde bana hakaret edemezsiniz bunu böyle bilmenizi isterim...

 

 

Sayın muzzi55..teşekkür ederim ve iyi çalışmalar dilerim..Sayın Barış kardeşimizin dediği gibi biz burada her şekilde tartıştık,hemde en acımasız şekilde birbirimizle tartıştık..ama seviyeyi de düşürmemeye özellikle dikkat ettik..Netice de burası adı üstünde bir forum,yani fikirleri yazma ortaya atma tartışma platformu..Birinin ak dediğine tabii ki birileri de beyazdır diyecektir,ve bu ta ki doğruyu bulana kadar da devam edecektir.Çünkü forum mantığıda zaten bu yönde çalışır..Ben islami bazı yerlere de yazıyorum ve bu yerlerde inanın tabiri caizse çatır çatır UFO lardan da bahsedip tartışıyoruz..Ama şimdiye kadar kimse çıkıpta burası islami bir forumdur burada ufo tartışamazsınız demedi..Teşekkür ederim..

sayın muzzi! yazılarınızı ve eleştiri uslubünüzü üzülerek okudum, her insanın düşüncelerin sizinki ile örtrüşür olması gerekmiyor, karşı görüşlerede saygı duymanız gerekmez mi? ki muzaffer arkadaşımız ile bizlerde bazen değişik görüşlerde olabiliyoruz ama tartışmanın seviyesini hiç bu kadar altta düşürmedik... kendisi çok saygın bir kişiliktir, ve sizin nerdeyse ''hakarete'' varacak kelimelerinizi hak etmediğini düşünüyorum... lütfen yorumlarınızı yazarken daha dikkatli olunuz, bu sayede sitemizin kalitesinide aşağı çekmemiş olursunuz.... sevgiler

sayın muzaffer bır musluman olarak neden utanacakmışım kı sadece burası yerı degıl bılimsel ve gorsel olarak ufolojiyle alakalı çalışmalar bızı daha dogru soru cevaplara çıkarır.bunun için inancımız bızım temelımız olsa bıle bu ortam için bıraz farklı kaçtıgını duşunuyorum.sevgıyle ışık sızınle olsun

sayın muzaffer cımbız gıbı çektıgımı soyluyorsunuz rahman suresı cınler ve insanlara yanı ayrı ıkı sıfatsal varlıga onun dışındakılere ifade etmıyor basından sonuna onun içindırkı benım yaptıgım başından sonuna sureyı okuyup ondan sonra ayet yazmak ve yaptıgım dogru oldugu kanaatındeyım ayrıca ne için yazdıgınızı ılk once duşunun ondan sonra benım yazdıgımı anlayın sız guneşle alakalı yoruma cevap yazdınız bende o surede insanların ve cınlere yaratıcının ayette eşıt olarak belırtıgını 29 ayettede insan ve cınlerın dışındakı varlıkları ifade ettıgını anlattım burda guneşın çevresındekı olaya uygun olan ayet oydu. ışık sızınle olsun