Ana içeriğe atla
8 Aralık 2010 tarihinde beko34 tarafından gönderildi

Nasa'nın Toplantısı ve Globol Anons

Arkadaşlar Globol anons yapılacak denilmişti 2010 da o noldu ? Nasa'nın toplantısı mıydı acaba ?

 

Bu arada Nasa'nın toplantısının adı ''Dünya Dışı Yaşam'' idi.Fakat sadece her ortamda yaşayabilen bir bakteri açıkladılar ?? .

 

Peki ya toplantıının amacı ?...

 

 İşte Nasa aldatmacasının kanıtı...
8 Ekim 2008 tarihli Bilim-Teknik'e baktığımızda geçen gün Nasa tarafından yeni olarak sunulan haberin kaç sene önce açıklandığı gerçeği ile karşılaşıyoruz.

Böyle bir paylaşım zaten 2 yıl önce olmuş peki bugün niye açıklıyorlar?   Bence ilk gerçekten açıklancaktı sonra vazgeçildi cesaret edemediler burdaki linkte onu gösteriyor..

 

Yorumlar

beko34 sana büyük ölcüde katiliyorum.ama bence nasa kendisi vazgecmedi .abd nin eli silahli gücleri gene devreye girmistir diye düsünüyorum.nasa kendi vazgecicek olsaydi bastan dünya disi yasamla ilgili bi aciklama olucak denilmezdi..ama olay ayni gün icinde cok yanki buldu ve dünya basini olaya cullaninca ,abd nin  gizli kurumlari devreye girip olay gene örtbas edildi..bence  dünya disi yasam kanitlari hakkindaki bilgiler uzatmalari oynuyor, daha fazla halinin altina süpürülecek durumu kalmadi.ddv neredeyse hergün tepemizde artik, nereye kadar saklanabilir ki ?

Araştırmacı dediğin işte böyle olur..Teşekkürler beko34 çok güzel bir tesbit yapmışsın..2008 deki bir haberi nasa nın dünya dışı ile ilgili bir haber olarak yeniden ısıtıp insanların önüne sürmesi garip bir durum..Evet nasa bu kez çark yaptı..Sebebi de yine politik veya askeri baskılar olsa gerek..