Ana içeriğe atla
7 Aralık 2010 tarihinde Ufoloji4D27Y6W tarafından gönderildi

benim teorim

bana göre tanımlanamayan cisimler şu : gelecekden gelen ve evrim geçirmiş insanlar , gelecekde eminim ki teknoloji çok , çok gelişecek ve değişecek ama kaynaklar da yok olacak , gerek süreçle ilgili gerek savaşlar la ilgili olarak ... cern deneyinin de başlamasıyla bir çok soru cevaplanacak ve bundan yıllar, yıllar sonra zaman yolculuklarına mecbur kalınacak çünkü güneş , su ve diğer ihtiyaçlar azaldığı için ,geçmişe ; hem ihtiyaç olan madde ve enerji için hem de gezi maksatlı, belki de ırkın sona ermemesi için genetik örnekler almak için insanlar geçmişe yolculuk yapıyorlar ,araçlar ondan farklı farklı çünkü hepsi farklı zamanlardan gelen farklı evrimler geçirmiş farklı insanlar benim teorim bu çünkü uzay bana görede çok büyük , gizemli , galaksiler ,sistemler , güneşler gezegenler var ama bu kadar yıl illaki ama illaki ziyeret ederler di bire bir ziyaretlerden bahsediyorum o yüzden bu duruma pek inacım yok ve kalmadı ... ama şundan yüzde yüz eminim ki islama görede yazılmış bir kader var, yani olan ve olabilecek her şey aslında oldu , yani görülen cisimler zaman makineleriyle geçmişe yolculuk eden insalardan başka birşey değil .

http://video.mynet.com/bayw/Belgesel-Ufo-Dosyasi-Sifreler-3/1028786/

Yorumlar

 

Sayın jackal8888..İslama göre yazılmış bir kaderde olan ve olabilecek her şey oldu derken,eğer sizin buradaki teorinizin gerçek olabilme ihtimalinin yüksek olması için o zaman islama göre dünya dışında melekut aleminden başka, insanların var olduğu da islamda, yani kuranda mutlaka belirtilirdi..

Kurana göre evrende yaşayan canlılar olarak melekler ve şeytanlar ve cinler ve yaratıcının emrinde bizim bilemeyeceğimiz canlılar yaşamaktadır..Bunlar yaratıcının ilmi gereği dünya dışında da yaşayabilir ve çok uzak yerlere yani başka gezegenlere vs.gidip gelebilirler..Örneğin meleklerin dünyadan haber alıp yaratıcıya ulaştırmaları gibi..

Bunun yanında kuranda, evrende yaşayan insanlardan hiç bahsedilmediği halde,bu demek değildir ki kuran bahsetmiyor diye evrende insan olamaz..Evrende başka galaksilerde insanlar var ise de  bu durum kuranda belirtilmemiştir..Belirtilmemesinin sebebini bizler bilemeyiz,eğer belirtmek gerekseydi zaten yaratıcı bunu belirtirdi..Eğer bu olaya islami bir bakış açısı ile bakmak gerekirse şahsi kanaatime göre ben, dünyayı ziyaret edenlerin zaman yolculuğu yapıp,yani geçmişe dönen insanlar olduklarını sanmıyorum..Böyle bir durum olsaydı mutlaka kuran da bir şekilde bunun izlerini görürdük..

Yine bana göre evrende evet birileri var,fakat nasıl bir ırk,nasıl bir şekil,ve nasıl bir kültüre sahip olduklarını henüz bilemiyoruz..Ama evrendeki bu canlıların da sadece bir ırk ve şekil olamayacaklarıda malüm..Bakalım ne olacak,nasıl ve niçin olacak bekleyip göreceğiz...Teşekkürler..

 

Sn Jackal8888

 

benim tek takıldığım nokta zamanda geriye gelen varlıklar yada insanlar konusu.

önceki bir konudada zaman makinesi ile ilgili şu anda bildiğim kadrıyla 5 ülke çalışmaktadır.

öngörüm ise bunu yapmayaı başarabilirlerse ; zamanda ileriye gidilebilceği ama asla geriye gidilemeyeceği...

 

bizden ileri olan varlıklar bunu keşfettiyse benim teorime göre geriye gidilemeyeceğinden. bu DDv lerin ileri zamandan gelen varlıklar olma ihtimali yok.

tutunki geriye gidebiliyorsunuz sonuç ne olurdu sizce ?

kesinlikle kaos.. yada bunları hiç yazmıyo olurduk yada herkes köle olurdu. vs vs. senaryolar çok.

herkes geçmişini ve özellikle ülkeler geçmiş başarısızlıklarını ve savaşları , istihbaratları önceden ayarlar ve dünyanın tek hakimi olurlardı.

1 senaryo  daha ;

Hatta geriye giden ülke diyelimki israil ..

israilin ilk yapacağı şeyi tahmin eden bakalım.

benim görüşüm şöyle ;

özellikle vadedilmiş toprakları almak için geçmişi değiştirirdi. hatta orad kurulacak devletin yok olması ve kurulmaması için herşeyi yapardı. dünyanın tek hakimi olurdu.

bir adım daha öteye götürelim.

dinsel açıdan bakarsak , Hz muhammet SAV öldürmek için geriye giderlerdi..

daha bir çok şey sayabilirim. sizde düşünebilirsiniz ama

sadece bu nedenden ötürü yaratanın zamanda geriye yolculuk yapılmasına izin verceğini ve öyle bir sisitem yaratacağını hiç sanmıyorum.

benim teorime göre kesinlikle ve kesinlikle zamanda geriye gidiş olamayacak. ( şimdiki fikirlerim böyle )

saygılar.

 

 

 

benim anlamakda zorlandığım konu şu neden bu kadar sınırlı düşünmeniz herşeyi elbette bilemeyiz bu sadece bir teori ama gelecek deki insanların zaman makinleri araçlarını yaptıkları an ve zamanlar da savaş kin nefret öfke ırkçılık gibi kavramların hala olacağına inanıyormusunuz belki çok daha büyük sorunlar olacak kaynakların tükenmesinden söz ettik ayrıca benim bahsettim gelecek 21 yüzyıl değil en az 200 300 500 sene sonrasından bahsediyorum yada daha fazla ufo denen cisimlerin gelecek den gelen insan ırkı olduğunu düşünüyorum , diğer bir teorim de şu : dikkat ederseniz gezegende fiziksel ve kimyasal manada tek uyumsuz canlı biziz psikolojik uyumdan bahsetmiyorum insan bedeni ne soğuğa ne sıcağa dayanaklı değil aynı arsenik deki bakteri gibi bence zamanla insan genlerinin bu içinde bulunduğumuz gezegene ait olmadığını çözecekler dikkat ediyorum tüm canlılar da her ortama ve koşula ayak uyduracak hayatta kalabilme özelliğine sahip yani bence geçmiş dönemler de ilk insan lardan bahsediyorum dünya gezegenine bırakılmış olabilir bizler de gelişimi izlenen canlılardan başka birşey değiliz yani tamamen kurgu istedikleri kadar gelişebiliyoruz örnek roswell deki olay da belki o gemi bilerek istenerek bırakıldı teknolojik açıdan gelişme göstersinler diye bilemiyorum ama zaman , madde , boyut , farklı canlılar , algı , düşünce , düşünce , uzay , ölüm hepsi birer gizem ve bu çok heyecan verici olmasından da ziyade baan göre çok da korkutucu .

Sn. Jackal8888

Sizden alıntı yaparak yorum yapmak istiyorum.

"teori ama gelecek deki insanların zaman makinleri araçlarını yaptıkları an ve zamanlar da savaş kin nefret öfke ırkçılık gibi kavramların hala olacağına inanıyormusunuz belki çok daha büyük sorunlar olacak kaynakların tükenmesinden söz ettik"

 

öncelikle zaman makinası ile ilgili çalışaların sürdüğünü hatta şuanda bir tane protoip olduğunu bilmenizi isterim. ancak bu şu an çalıştığı abnlamına gelmez tahmini 50  60 belkide 100 yıl içinde tamamen işler hale gelecektir.

Hem beşeri anlamda bilim insanlarının hemde ( inanışını bilmiyorum ama kuranı kerimde ) , hemde kendi gözlemleriniz sizlere ve bizlere şunu söyletmiştir eminim. "insan oğlu kendine bile nankördür" " insanoğlu evrendeki en üstün ama aynı zamanda en aşağılık varlıktır" "insan oğlu hep aç gözlüdür" "nefis herzaman kötülüğü emreder"  vs vs.. bunları uzatmak mümkündür. Sonuç olarka insanız bu bahsettiğiniz olaylar herzamn olacaktır. 20 milyar insanda sadece 1 kişi bile kötü olsa vede bu zaman makinesine sahip olsa sizin bahsettiğiniz iyi değerleri alt etmeye ve kaos yapmaya yetecek güce sahip olmuş demektir. Bunun realitesi bu malesef.

Dediğniz 300  500 yıl sonra  bile olsa ( ki ddv lerin ancak 3  5 asırdan önce kesinlikle resmi temasa geçeceklerini sanmıyorum.) bu insanın doğasındaki kötülükler azalsada bunları kontrol etmeyi başarsada herzaman kötüler  ve kötülşük olacaktır. yoksa  şeytana kıyamete kadar neden süre verilsin. Her zaman kötüler ve şeytana hizmet edenler olacaktır.

 

yine sizden alıntı..

"teorim de şu : dikkat ederseniz gezegende fiziksel ve kimyasal manada tek uyumsuz canlı biziz psikolojik uyumdan bahsetmiyorum insan bedeni ne soğuğa ne sıcağa dayanaklı değil aynı arsenik deki bakteri gibi bence zamanla insan genlerinin bu içinde bulunduğumuz gezegene ait olmadığını çözecekler dikkat ediyorum tüm canlılar da her ortama ve koşula ayak uyduracak hayatta kalabilme özelliğine sahip yani bence geçmiş dönemler de ilk insan lardan bahsediyorum dünya gezegenine bırakılmış olabilir bizler de gelişimi izlenen canlılardan başka birşey değiliz yani tamamen kurgu istedikleri kadar gelişebiliyoruz örnek roswell deki olay da belki o gemi bilerek istenerek bırakıldı teknolojik açıdan gelişme göstersinler diye bilemiyorum ama zaman , madde , boyut , farklı canlılar , algı , düşünce , düşünce , uzay , ölüm hepsi birer gizem ve bu çok heyecan verici olmasından da ziyade baan göre çok da korkutucu ."

 

İnsanın gezegendeki uyumsuzluğundan bahsediyorsunuz .Aslında bu yukarıda sorduğunuz sorunun aynı zamanda cevabı. Çünkü insanoğlu binlerce ve onbinlerce yıldır hep yıkıcı tarafıyla önplana çıkmıştır. Bu bizim doğamızda var ayrıca bunu kontrol ve terbiye edecek kudretide vermiş Yaratan..

İnsanın dayanıklılığı ise dünya yartıldıktan sonra insana yaşayabileceği her türlü ortam özellikle ayarlanmış ve insan ona göre yataılmıştır. Bu bahsettiğim gibi dinsel olarak açıklanabilecek bir konu.  diğer yaklaşımlar hep eksik kalmaktadır.

Bizim gezegene ait olmadığımız konusu yada DDv ler tarafından bırakılmış olduğumuz konusuna katılmadığımı belirtmek isterim. bu çok uzun ve detaylı bir knou daha önce fikirler açıklanmıştı ama isterseniz daha sonra başka bir knou ile yine fikirlerimizi karşılıklı paylaşabiliriz.

 

diğer kavramlar ise ( zaman , madde , boyut , farklı canlılar , algı , düşünce , düşünce , uzay , ölüm hepsi birer gizem ve bu çok heyecan verici olmasından da ziyade baan göre çok da korkutucu .")

Bunları şöyle açıllayabilriim.

Allah şöyle der ayetinde ;

"Ben bir gizli hazine idim Bilinmek istedim"

Bunları hepsini keşfdedeceğiz ve sonunda Yaratanı ve onun kudretini göreceğiz Braz tasavvuf anlamında bir açıklama olacak ama konu ancak böyle bir anlam kazanıyor.

Bütün bunları çözdüğünüzü farzedin. Sonuçta tek bir soru kalacak merak ettiğiniz.

"Tüm bunları kim yaptı yada yarattı bu büyük üstün yaratıcı güç kim yada ne ?"  cevap : yaratanı keşfedeceğiz.

Herşey aslında "bilim , fizik , kimya , felsefe vs vs. tüm pozitif ve fizik ve metafizik ilim ve  bilimler  bizi ona götürecek.

bunu aslında çk zuun ve detaylı konuşulması gereken bir konu. Ancak burada naçizane bu kadar açıklayabiliyorum.

 

saygılar.