Ana içeriğe atla
7 Aralık 2010 tarihinde rood tarafından gönderildi

Google Moon AY'da Gizli Üs Keşfetti!

 

Google Moon, Ay'da gizli üs keşfetti.

NASA tarafından sağlanan, ay haritasına belirli bir detaya kadar ulaşılabilen Google Moon'daki Ay yüzeyinde, sıra sıra dizili barakaların bulunduğu bir askeri üssü andıran görüntüler şaşkınlık yarattı.

Ay'ın Dünya'dan görülmeyen karanlık tarafında bir uzaylı üssü olduğu yönündeki söylentiler yıllardır devam ediyor. İngiliz Sun gazetesinin yayımladığı görüntülerde, bir vadinin içinde bulunan ve bir askeri havaalanını andıran üssün çevresinde dağlar bulunuyor.

Bilim adamları, yeni elde edilen kanıtların, Ay'ın bazı astronomların düşündüğü gibi tamamen ölü bir gezegen olmadığını öne sürüyor ve Ay yüzeyinde zaman zaman yoğun bir hareketlilik gözlendiğini belirtiyorlar. Uzun aralıklarla da olsa Ay yüzeyinde değişiklikler olduğu rapor ediliyor.

ABD Donanması'nın eski istihbarat görevlisi Milton Cooper da, Ay üzerinde bulunan ve istihbaratçıların ‘Uzaylı Üssü Luna' olarak adlandırıldıkları bir üsten söz ettiği hatırlatıldı.

Cooper’a göre, Ayı'n uzak kesimlerinde bulunan bu üs dünyanın uydusuna inen ‘Apollo astronotları' tarafından da görülmüş ve filme alınmıştı.

 

‘Ana gemi' adı verilen devasa uzay gemilerinin bulunduğu bu üste, çok büyük makineler kullanılarak maden çalışmaları yapıldığı öne sürüldü. 

video: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/11770/16470010/1/iste-ay-da-gizli-us-iddia-edilen-yer.aspx

(Haber:Alpaslan Düven Londra/DHA)

(Diğer başlık altında tartışılan haberin kaynağı ve videosu)

 

Yorumlar

Bende inceledim google moon daki görüntüleri kayda değer bişi farkedemedim. Burada aydaki üs konusuna katılmakla birlikte bunun bir uzaylı ussu olduğu konusu bana çok mantıksız geliyor .

 

1. Bu sözde uzaylı üssu ayda (eğer varsa ) galakside ve yuzmilyarlarca yıldız ve onların yörüngesinde bulamadıkları madeni ay damı arıyorlar.. ? Yani bu maden sadece yuzmilyarlaca yıldız ve gezegende yokta sadece bizim aydamı var. ?

2. Siz bir uzaylı olsaydınız neredeyse yıldızlar ve galaksiler arası yolculuk yapabilme teknolojosine sahip olsaydınız neden ay gibi dünyaya çok yakın ve farkedilme olasılığı çok çok yuksek bir yerde bir üs kurma gereği hissedersiniz ? ( zaten devasa ana gemileri her türlü barınağı sağlamaktadır. )

Teorime göre ;

ayda ve marsa askeri bir üs bulunaktadır. ancak bu ddv lerin kurduğu bir üs değildir. Hiç bir zamanda olmamıştır.

çeşitli zamanlarda dünyayı ziyaret etselerde ve uzayda gözlemlenselerde ( bir çoğu tatışılır takdir edersinizki ) bu uzaylıların sabit bir yer kuracakalrını yada dünyaya çok yakın bir yerde olacaklarını sanmıyorum. Benim bildiğim sistemimizde UFO olan tek gezegen neptündür. Ve çok uzun süredir orada. ( bununla ilgili detaylı bilgi henüz alamadım canlı varmı ve büyüklüğü ve ne zamandan beri  orada olduğu hk. )

 

saygılar.

 

 

Ay yüzeyindeki şekillerin düzgünlüğü dikkatimi çekti.bana sanki varmış gibi geldi.Ayda maden buldukları için değil sadece dünyaya yakın olduğu için belki ikmal amaçlı kurulmuş üst olabilir ya da depolama!dünyaya neden yakın bir yerde olmasınlar ki?sonuçta dünyadaki madenler için gelen uzaylılar yok mu?ayrıca son seyrettiğim videoda sandığımdan daha fazla trafik var uzayda...sanırsınız E5 karayolu:)))

Ben artık,dünyanın dışındaki yaşamın çokta uzaklarda değil güneş sisteminde olduğu düşüncesine kapıldım.Bizlerden çokta zeki olmadıklarınıda düşünüyorum.bazıları hariç tabi...sadece anatomik yapıları nedeniyle uzay yolculuğunu bizden daha rahat gerçekleştirebiliyorlar.örneğin bizlerin ışık hızıyla yolculuğa dayanamıyor olmamaız onlar için geçerli değil gibi...

Ayrıca uzayıların illede farkedilmemek için kaygılandıklarınıda sanmıyorum.aya üs kuranlar güneş sisteminin dışından gelenler değil güneş sisteminde olan uzaylılar olamaz mı?