Ana içeriğe atla
4 Aralık 2010 tarihinde kuzey tarafından gönderildi

Wikileaks: UFO'larla ilgili belgeler

Wikileaks'in yayımladığı diplomatik belgeler gözlerimizi Amerika'dan Çin'e, Afganistan'dan Irak'a ve dahi ülkemize kadar yerküremizin pek çok bölgesine çeviredursun, asıl henüz yayımlanmamış bazı belgeler var ki, işte onlar tüm ilgimizi gökyüzüne odaklayacak.

Çünkü Wikileaks'in sahibi Julian Assange, yaptığı açıklamada bu diplomatik belgelerin henüz açıklanmayan kısmında UFO'larla ilgili bölümlerin de yer aldığını onayladı. Belgeleri yayımlayıp yayımlamayacaklarına yönelik soruya 'yayımlayacağız' şeklinde yanıt veren Assange, bununla beraber ne kesin bir tarih verdi ne de keza belgelerin içeriği konusunda detaya girdi.

(-_-)  Açıkçası  arkadaşlar ben bu belgelerin gerçek olduğuna pek inanmıyorum ama kimsede bu belgelerin sahteliyini kanıtlayamıyor bu da beni bir az düşündürüyor.

Yorumlar

UFO larla ilgili ciddi belgeler varsa bana göre bu belgeler biraz sıradışı belgeler olabilir..Nasıl ki şimdiye kadar ortaya attıkları belgeler ve bilgiler dünya kamuoyunun pek bilmediği belgeler ve bilgiler ise,ufo larla ilgili bilgi ve belgelerinde pek kimsenin bildiği sıradan bilgiler olacağını sanmam..Ama yinede herhalde dünyada ufo lar ile ilgili olup biten gizli çalışmalardan bahsedeceklerdir..Yani evrende başka canlı hayat varmı,bulundu mu,bir iletişim oldumu gibi konular ile ilgili bir açıklama yapacaklarını düşünmüyorum..

bu güne kadar yayinlanan tüm belgeler ülke temsilcileri tarafindan dogrulandi ve gerektiginde bu belgelere istinaden özür dileyen ülkeler oldu...ve bundan sonra aciklanacak belgeler ülkeleri korkutabildigine göre ciddi ve dogru kanitlar tasidigina inaniyorum
neden insanlar endiseli bu belgeler siradan bi insanin ifsaaa etigi kagit parcalariysa ....

Bu Bay WL de bulunan zengin arsiv icinde elbette UFO belgeleride vardır.Toplamısken bunlarda bulunsun turunden seylerdir. Asıl siyasal sansasyona yonelık belgeler kendine daha uygun dusuyor.Ama her ne olursa olsun Hemen hemen butun Dunyanın bakıslarını kendı uzerıne topladı kımsede daha net bır tahlılde bulunamadı bu belge ve yayın amacı ıle ılgılı.Ataturk un fotografı ıle ılgılı kımbılır ne kurgu yapılmıstır.Ben kendı hesabıma bu adamı neden butun dunya cıddıye alacak kadar cocuk saflıgına gırdı dıye dusunuyorum..Dunya sıyasal ahlaksızlıgını tartmak onamı dusmus..CHP hemen maden bulmus gıbı atladı uzerıne.Tayyıp gereksız abarttı.Bahcelı temkınlı..ama herkes adamın yorungesıne gırmıs kotu olan bu..

wikileaks gerçekten şu sıra ortalığı kavuruyor, tabiri caiz ise! ama velakin, ben ellerinde kayda değer ufo belgeleri olduğuna inanmıyorum! sözkonusu belgeler elde olsaydı, çoktan afişe edilmiş olurdu bile... düşünseniz yaa! milyonlarca insanın beklediği bir belge mi önemli yoksa bir diplomatın başka bir diplomat hakkındaki görüşlerimi...

bence tümüyle, olaya olan ilgiyi tavan yapma yönünde uygulanan politika...  keşke duymak ve görmek istediklerimizi bizlere verseler ama malesef öyle olmayacakmış gibime geliyor!

Sn. BarisAslıer

 

wikileaks belgeleri aslında bir savaş başlatma ve zemin hazırlama için bir altyapı benim gözlemlerime göre.

Bazılarının dediği gibi "diplomasinin 11 Eylülü" tabiri bence çok manidardır.

hatırlayınız 11 eylül sonrası ABD ve yandaşları normal bir şekilde yapamayacakları İşgal e Gaspı ( doğak enerji kaynaklar ve stratejik noktalar )Savaş yada terörist avı altında dünya kamuoyunun desteğini alarak yaptı.

 

bende buna benzetiyorum bu belgel olayının vede "seçilen" belgeler yain yayınlananlar çok ilginç. bu bir satranç oyunu gibi çok açık kabak igib ortada ne yapılmak istendiği.

 

Bu kadar büyük bir oyun oynanırken ufo larla ilgili belgeleri hedeflerini gerçekleştirirken tam gözler onlarn üzerine çevrilecekken gündemi dğeiştirmek için tam ve gerekli zmaanda ortaya çıkaracaklar.

 

bu biraz komplo teorisi gibi gelsede asıl olay budur.

uluslararası siyasi konulara girmek istemem ama knou buraya gelicek. ilerde hep beraber göreceğiz.

Benim tek gördüğüm belgelerin temelinde

1. ülkemizde bir kaos ve gündem değiştirme ve mevcut iktidarı yıpratma ( sebebi irana karşı yaptırımlarda ve siyasi kıskacta ülkemizin kilit rol oynaması ve sınır komşularımız ile sıfır sorun politikamızı baltalamak.

2. Bunun doğrultusunda irana bir saldırı yada yaptırım altyapısını oluşturmak ( israilin de lehine tabiiki )

 

konu çok uzun ve derin ancak kabaca ana tema bu gelişen olaylar bu yönde bakmasını bilirsek büyük resmi görebilirsek gerçekler ortaya çıkıyor.

Tabii benim görüşlerim yanılıyosa olabilirim. uzun yıllar uluşlar arası arenada devletlerin özellikl ABD ve İsrail baştao lmak üzere yapılan taktik ve stratejileri yakından takip etmekteyim. Bu senaryo çok çok tanıdık geldi bana.

forum konusu dışına çıkmış gibi olsamda aslında neden bu belgerlin yayınlanma zamanı ufolarla ilgili belgelerin yayınlanmaması yad yayınlanacak zamanı belirleyen faktörlerin neler olacağına dair bir ışık tutmak istedim naçizane görüşlerimle

hepsi birbiri ile girift konular.

 

saygılar

 

 

 

Sn palindromik

size katılıyorum.kendilerini haklı gösterecek bir savaş zemini hazırlıyorlar:(Ama İranda,büyük bir hüsran yaşar abd...çünkü iran ırak gibi değil.yani kabilelerden oluşmuyor.kültürü olan köklü bir uygarlık var  orada.birde çöl var tabi ki.zaten bin dereden su getiriyor baksanıza:)Ama dualarınıza katılıyorum dilerim yanılıyoruzdur...ama bu kadar rezillik ve skandalı göze alacak kadar ileri gidildiğine göre:(((((

   Bu arada artık adınızı yazarken zorlanmıyorum anlamını öğrendim ya:)yalnız burada paylaşmak istediğim bazı videolar falan oluyor sormak istediğim şeyler var.ama siteye nasıl bunları ekleyeceğimi bilemiyorum:(yardım ederseniz sevinirim...

saygılar

Sn Feray

yorumuma ve  adıma gösterdiğiniz itina ve ilginiz  için teşekkür ederim.

Yakın zamanda göreceğiz bakalım neler olacak. Satrancı kim kazanacak.!

 

video paylaşımı konusunda ise  sitede açıklama olması lazım. ancak  ekranın yukarısında "ufoloji forum" başlığı altında  "forum konusu oluştur" tıkladığınızda ekrana boşluklu ve seçimli bir menu gelecektir

oradan yukarıdan aşağıya 

konu başlığı

katagori seçimi

etiket ( bunu boş geçmiştim henuz tam işlevini bilmiyorum )

kapak resmi ( varsa konu için bir resim pc nizde masa üstüne koyun ."gözat" tıklayın ve seçin sonra yukle deyin.

gövde  ( kısmında ise yorum ve konunuzu yazabilirsiniz hatta varsa video linklerinizi koyabilirsini. Burad videolarınız bir sitede yuklu ise o Browser in  sitedeki adres satırındaki linki alın kopyalayın buraya ekleyin. )

 

en altta da kaydet var orada işleminizi bitirmek için tıklayın.

 

benim bildiklerim bunlar .. Bu konuda tecrubeli arkadaşlar varsa yanlışım düzeltirlerse sevinirim. yada ilave etmek istedikleri püff noktalar.

 

 

saygılar.